Abicon

Abicon

– Kantoor aan het Spoor –

Abicon is een multidisciplinair bouwkundig ingenieursbureau met ruime ervaring. Ze staan in voor het berekenen van alle bouwkundige constructies in staal, beton en hout, en dit voor zowel de publieke als de private sector. Door plaatsgebrek op hun oude locatie en schaarste aan kantoorruimte in Tielt, besloten ze een gloednieuw kantoorgbouw uit de grond te stampen, vlakbij het station van Tielt. Dit prachtige project, ontworpen door Sonar Architecten, werd boven de doopvont gehouden als “Kantoor aan het Spoor” en biedt naast een nieuwe uitvalsbasis voor Abicon ook ruimte aan andere ondernemingen die een deel van het kantoorgebouw konden aankopen of huren.

Abicon en Inofec kennen elkaar al vele jaren. Zo namen ze samen deel aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker en voerde Abicon zelfs de stabiliteitsstudies uit voor de nieuwe Inofecsite in Tielt. Toen het startschot gegeven werd voor Kantoor aan het Spoor, werd er dan ook meteen aan Inofec gedacht voor alle meubilair bij Abicon. Samen met interieurarchitect Studio Benoit en Abicon werd alles tot in de puntjes voorbereid om ervoor te zorgen dat het eindresultaat een stijlvol pareltje zou worden. Met succes! 

Doorheen de volledige inrichting worden neutrale tinten gecombineerd met zachte, subtiele kleuren in het zitmeubilair, zoals subtiel petrol en olijfgroen. Bezoekers treden meteen binnen in een ruime ontvangstruimte met zowel een luchtige loungecorner als een statafel. Vergaderingen kunnen doorgaan in maar liefst drie vergaderzalen, stuk voor stuk voorzien van statige vergadertafels en bijpassende vergaderstoelen.

Het ruime landschapskantoor werd door bewuste keuzes qua materialen en kleuren verdeeld in drie grote zones. Omdat veel werknemers bijna de ganse dag achter hun bureau doorbrengen, werden er voor hen ergonomische bureaustoelen en zit-sta bureaus voorzien.

In de polyvalente ruimte kan er gezellig samen gezeten worden met collega’s voor een informeel overleg of om een stukje taart te eten bij het vieren van een verjaardag. Dit kan zowel aan statafels als aan de imposante, uniek vormgegeven TST tafels. In de hoek springt ook de Treehouse phonebooth in het oog. Deze vormt de ideale locatie om een discrete call te houden of even met volle concentratie te werken.

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

8 + 7 =