Basic Fit

Basic Fit

– België en Nederland –

 

Basic Fit is een fitnessketen met talloze vestigingen verspreid over o.a. heel Nederland en België. Inofec is al jaren de vaste leverancier van de lockerkasten en de zitjes voor de diverse filialen.

Op verzoek van Basic Fit ontwierpen we ook een speciaal product op maat: de mobiele hygiëne displays, voorzien van Tork Dispensers, papier en sprayflacons. Iedere Basic Fit vestiging wordt voorzien van een dergelijke hygiëne display. Het product is zo enthousiast ontvangen dat er inmiddels meer partijen zijn die hun interesse hebben getoond in deze mobiele hygiëne display.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

2 + 8 =