Blue Oak

Blue Oak

– Samenwerking van lange termijn –

Wie vanop de E17 Deerlijk doorkruist kan er niet naast kijken. op de site van het voormalige Ravel Textiles verrees dit jaar de gloednieuwe hoofdzetel van de familie Carrette, die de naam “Blue Oak meekreeg.

Comfortabel zitten en staan

De open landschapskantoren worden er functioneel opgedeeld met behulp van halfhoge kastenwanden. Medewerkers komen er comfortabel de werkdag door dankzij hun ergonomische Camiro bureaustoel in combinatie met de elektrisch verstelbare Ergo zit-sta werkplekken. Op die manier kan elke medewerker zowel zittend als staand comfortabel werken.

Zakelijk, trendy of informeel vergaderen

Op de benedenverdieping bevinden zich enkele vergaderzalen en een polyvalente ruimte die voornamelijk dienst doet als kantine, maar tegelijk ook perfect geschikt is voor seminaries of recepties. De Kalea-stoelen met gekleurde rug geven deze ruimte een trendy look en zijn bovendien erg comfortabel en gemakkelijk te onderhouden.

Voor de inrichting van de vergaderzalen viel de keuze op de Camiro conferentiestoelen en imposante Baryon tafels met Anatolisch walnoot blad. Hierdoor krijgen deze ruimtes een cleane en zakelijke uitstraling zonder aan warmte in te moeten boeten. Er werd ook een vergaderzaal ingericht voor de iets informelere vergaderingen, waar vergaderd kan worden aan een strakke statafel met op het uiteinde een extra wand waarop een scherm gemonteerd werd.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

14 + 13 =