Bluefield Finance

Bluefield Finance

– Utrecht, NL –

 

Bluefield Finance is gevestigd in Utrecht en is een organisatie die doet wat nodig is om de financiële en administratieve discipline optimaal te laten functioneren.

Voor de inrichting van het nieuwe kantoorpand heeft Bluefield Finance de expertise van Inofec ingeschakeld. Het nieuwe pand is ingericht met InoSmart meubilair in wit-grijs eiken gecombineerd met groene akoestische opzetwanden van het merk Dutchcreen. In de vergaderruimte staat een bench vergadertafel in wit-grijs eiken in combinatie met blauwe Fan stoelen. In de zithoekjes zijn de Sorriso stoelen in antraciet toegepast. Een tafel die in het oog springt is de eikenhouten tafel met een zwart gekruisd onderstel met Sting stoelen in zwart en wit.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

15 + 11 =