Bofisc Tielt

Bofisc Tielt

– Office One –

Bofisc bestaat uit zeven accountancykantoren, verspreid over West-Vlaanderen. Ze gaan resoluut voor een persoonlijke aanpak en vormen het centrale aanspreekpunt voor alle vragen op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en andere bedrijfseconomische en juridische zaken. Het kantoor in Tielt verhuisde recent naar Office One, een complex met ruim 3.700 m2 aan kantoorruimte. Net als heel wat andere bedrijven in Office One mochten we ook de kantoren van Bofisc mee vorm geven.

Nadat Bofisc zelf contact opnam werd er een verkennend showroombezoek ingepland. Hierbij konden ze kennis maken met ons ruime assortiment en kon er meer uitleg gegeven worden in alle mogelijke kleuren, maten en andere specificaties. De voorkeuren van Bofisc werden vastgelegd en al snel ontvingen ze de offerte. Tijdens een tweede bezoek aan onze showroom werd de offerte en kleurkeuzes gefinetuned en gefinaliseerd.

Doorheen de volledige inrichting vinden we onze square meubelreeks terug, die de perfecte combinatie vormt tussen stijlvol en budgetvriendelijk. In de eetruimte en vergaderzalen werd gekozen voor een zwarte uitvoering, terwijl we in het landschapskantoor de witte uitvoering terugvinden. Om extra flexibiliteit te bieden, werd in het landschapskantoor ook een zit-sta benchwerkplek voorzien, ideaal om even staand te klasseren of kort te overleggen. De overige benchwerkplekken werden elk voorzien van een ladeblok voor persoonlijke items en een akoestische opzetwand om geconcentreerd werk te bevorderen. De medewerkers brengen er comfortabel hun werkdag door vanop de Camiro bureaustoelen van het Zwitserse merk Girsberger, topkwaliteit dus!

Bezoekers bij Bofisc kunnen dan weer plaatsnemen op zitmeubilair van het Belgische designmerk Joli. In het directiebureau vinden we de Chagall stoelen met uiterst comfortabele zitkuip terug. In de vergaderruimtes werd dan weer gekozen voor de Rafael stoelen. Deze laatste zorgen er ook voor dat de medewerkers gezellig én comfortabel hun middagpauze kunnen doorbrengen in de eetruimte. 

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 2 =