BrightAnalytics

BrightAnalytics

– Samenwerking met Laura Calleeuw –

BrightAnalytics is hét intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportering platform. Deze succesvolle en unieke scale-up biedt management rapportering aan op zowel financieel als operationeel vlak. Hun doel is om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken.

Volledig volgens deze scale-up mindset groeit BrightAnalytics enorm, niet alleen in cijfers, maar ook als fysiek bedrijf. Zo richtten ze enkele jaren geleden samen met interieurarchitecte Laura Calleeuw een eerste kantoorverdieping in langs de Bruggesteenweg in Hooglede. Ondertussen is er zelfs plaats voor meer dan honderd Bright-medewerkers want deze zomer volgde ook de inrichting van een tweede verdieping.

Bezoek aan onze showroom
Begin 2020 klopte BrightAnalytics voor de inrichting van de eerste kantoorverdieping aan bij interieurarchitecte Laura Calleeuw. Na het uittekenen van de grote lijnen besliste het Bright-Team om een bezoek te brengen aan onze showroom. Het juiste meubilair, de kleuren en de stofferingen werden al snel vastgelegd. Gezien de grote open ruimte van de verdieping werd er ook voldoende aandacht besteed aan de akoestiek. Hiervoor bleken de akoestische opzetwanden van Dutchcreen een ideale oplossing te zijn.
Prachtig resultaat
Het resultaat is een echt plaatje. Laura Calleeuw koos zwart en wit voor de inrichting, in combinatie met zachte grijs- en beigetinten. Hierdoor kreeg het volledige kantoor een warme, rustgevende maar tegelijk ook strakke uitstraling met een subtiele huiselijke touch. Omdat het resultaat zo sterk in de smaak viel en een tijdloos karakter heeft, werd alles deze zomer – meer dan twee jaar later – doorgetrokken naar de tweede verdieping. Als nieuw element werd hier een vergaderzaal voorzien, die ook volledig in BrightAnalytics-stijl werd ingericht. De strakke zwarte Veneto vergadertafel en klassevolle Chagall vergaderstoelen zorgen voor een prachtig totaalplaatje.

Wie is Laura Calleeuw?

Bij Interieurarchitecte Laura Calleeuw kan iedereen terecht die een aanspreekpunt zoekt voor interieurconcepten van A tot Z. Ze blinkt uit in totaalprojecten binnen zowel de residentiële als commerciële sector en volgt alles op van ontwerp t.e.m. uitvoering.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

7 + 11 =