Brouwerij Van Honsebrouck

Van Honsebrouck

– Kasteelbrouwerij –

Kasteelbrouwerij Van Honsebrouck nam in de zomer van 2016 zijn intrek in hun gloednieuwe en imposante Bierkasteel in Izegem. Dit nieuwe bierkasteel huisvest niet alleen alle noodzakelijke brouwinstallaties, maar ook heel wat kantoorruimtes en drie eventzalen. Zowel voor het meubilair in de kantine als in de kantoorruimtes en de drie eventzalen werd een beroep gedaan op de expertise van Inofec.

Bij de inrichting van de kantoren werd vooraf geluisterd naar de wensen van de werknemers. Zo werd er uiteindelijk gekozen voor open landschapskantoren met veel lichtinval en transparantie. Deze kantoren werden voorzien van witte Square benchwerkplekken met volle wang, Yanos bureaustoelen en Fan vergaderstoelen op wielen. Om over voldoende opbergruimte te beschikken en om ervoor te zorgen dat de nagalm binnen de grote open ruimte zo veel mogelijk beperkt werd, koos men voor akoestische Twinn schuifdeurkasten. Deze kasten zijn uitgerust van geperforeerde schuifdeuren die voorzien zijn van een speciale, geluidsabsorberende mousse.

De net geen honderd medewerkers van de brouwerij kunnen zich tijdens hun pauze ontspannen in de kleurrijke kantine. Deze is namelijk voorzien van comfortabele Kalea stoelen en barkrukken in allerlei verschillende kleuren, en witte Univers kantinetafels.

Zowel in de Foederzaal als in de Troonzaal vinden we de Kalea terug, zowel als gewone slede stoel als barkruk met slede onderstel. Dankzij de veelzijdigheid van de Kalea stoel en de talloze configuratie-mogelijkheden vinden we deze stoel dus doorheen het volledige project terug. Net als doorheen de volledige inrichting vinden we ook in de Boardroom zowel authenticiteit als modernisme terug. De Boardroom kreeg namelijk een moderne, strakke toets door de imposante I-meet vergadertafel waaraan plaats is voor maar liefst 16 personen. Het vergaderen zelf zal trouwens ook uiterst comfortabel gebeuren dankzij de elegante en comfortabele lederen Diagon vergaderstoel.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

12 + 11 =