Calimero Group & Renoffice

Renoffice & Calimero Group

Toen Renoffice en Calimero Group de beslissing maakten om te verhuizen naar het prachtig gerenoveerde handelscentrum Pottelberg in Kortrijk, beslisten beide zaakvoerders om een bezoek te brengen aan Inofec. Ze kenden Marc Speeckaert, zaakvoerder van Inofec, en waren benieuwd naar hoe de nieuwe showroom er uitzag. Tijdens hun bezoek trok het strakke meubilair van onze leverancier Markant meteen de aandacht. Hun doel was om twee interieurs te creëren die elk hun eigen identiteit hebben, maar toch één geheel vormen. Zo gezegd, zo gedaan.

Calimero Group
Bij Calimero Group, een investeringsgroep die dankzij managementdiensten en participaties zorgt dat kleine bedrijven sneller hun ‘next level’ bereiken, stelden onze projectadviseurs voor om een oranje accentkleur te gebruiken. Dit natuurlijk naar analogie met het logo, maar dankzij de combinatie met zwarte onderstellen en bureaustoelen, ook perfect passend binnen het industriële karakter van hun nieuwe uitvalsbasis.

Er werd gekozen voor de strakke zit-sta werkplekken van Markant met oranje scheidingswanden. In de wachtruimte van Calimero Group staat de comfortabele Hybrid zitbank. De medewerkers werken vanop hun Aeron bureaustoel van het gerenomeerde designmerk Herman Miller. Vergaderingen gaan bij Calimero Group door aan de imposante Wire vergadertafel, waar men kan vergaderen in de koperbruine Nell stoelen, in stijl.

Renoffice

Bij de buren – want Renoffice, die al jarenlang klant is bij Inofec, zit letterlijk naast de deur – werd heel wat bestaand meubilair gerecupereerd. Hoe kan het ook anders, bij een bedrijf dat zich specialiseerd in de professionele opvolging van renovaties. Hierbij bewees onze Square meubelreeks niet alleen duurzaam te zijn, maar ook tijdloos én combineerbaar met tal van nieuw meubilair.

Ook hier werd gekozen voor een imposant zitmeubel van Markant, ditmaal in het blauw, een kleur die ook terugkomt bij de comfortabele Milo stoelen in de vergaderzaal. Daarnaast werd er bij Renoffice tevens aandacht besteed aan het comfort van de medewerkers met de keuze voor ergonomische Yanos bureaustoelen. Maar ook het akoestisch comfort kon niet over het hoofd gezien worden. Daarom werd elke werkplek voorzien van een akoestische opzetwand en werd er een Sena akoestische plantenbak geplaatst. Een akoestische Twinn schuifdeurkast zorgt er tenslotte voor dat de akoestiek helemaal optimaal is.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

15 + 4 =