Carro-bel

Carro-bel

– Inofec effent het pad voor nieuwe kantoren –

 

Carro-Bel Group is marktleider voor chapewerken, thermische en akoestische vloerisolatie. Het bedrijf werd in 1994 opgericht in Ternat en telt meer dan 500 medewerkers. In totaal verzorgen ze maar liefst 3.500.000 m2 per jaar! Door de sterke groei die Carro-Bel de voorbije 26 jaar meemaakte, was er nood aan een uitbreiding van de kantoren.

Bij het uittekenen van de plannen voor de nieuwe kantoren van Carro-Bel Group werd er gekozen voor een indeling waarbij elke afdeling een apart bureel of aparte werkplek kreeg. Er was dus heel wat extra ruimte nodig, zodat iedereen z’n eigen plek kon krijgen en zo in alle rust en in een aangenaam klimaat kan werken. Daarnaast werd ook de nodige aandacht besteed aan de akoestiek. Dit is tenslotte ook één van de werkvelden van Carro- Bel!

Er werd samen met Homeclass powerd by Carro- Bel Group een interieur gecreëerd dat niet alleen esthetisch knap is, maar ook een huiselijk gevoel uitstraalt en zeer praktisch is. Het interieur moet namelijk motiverend werken voor de mindset en de beleving van elk individu die er de ganse dag werkt positief beïnvloeden.

 Motiveren met huiselijke uitstraling

“We kozen samen met het verkoopsteam van Inofec de juiste meubels voor onze nieuwe kantoren. Dit deden we in hun toonzaal die je al meteen doet dromen. Bij elke werkplek werd zorgvuldig nagedacht over de functionaliteit en esthetiek. Gelukkig kon Inofec elke keer iets aanbieden dat perfect voldeed aan onze wensen.”, aldus zaakvoerder Jimmy De Breucker. Met het unieke interieur in het achterhoofd werd er voor alle vergadertafels, bureaus en benchwerkplekken voor de square meubellijn gekozen. Deze strakke tafelreeks werd voorzien van een wit werkblad en zwart onderstel. Op deze manier vloeien ze perfect samen met het interieur, waar ook met zwarte en witte muren gewerkt werd. Bijpassend bij de bureaus werden er tevens strakke, zwarte ladeblokken voorzien die voor wat extra persoonlijke opbergruimte zorgen.

In de gezamenlijke eetruimte vinden we de comfortabele en gekende About a Chair stoelen van het Deense designmerk HAY terug. Deze werden natuurlijk naar analogie van de kenmerkende kleurencombinatie van Carro-Bel ook in het rood en zwart uitgevoerd.

Comfortabel wachten en vergaderen

Doorheen de volledige inrichting komt nog een uniek meubel terug: de comfortabele Milo stoel. Deze wordt multifunctioneel doorheen het gebouw gebruikt, want je vindt de Milo stoelen zowel terug in wachthoekjes als aan de vergadertafels. Dankzij de stijlvolle stoffering en de gekozen kleuren zorgen de Milo stoelen voor een extra warme en huiselijke uitstraling. Jimmy De Breucker: “De juiste kleuren kiezen bleek soms wel een uitdaging te zijn voor ons, maar dat kwam vooral omdat Inofec over zo’n ruim en bijzonder mooi aanbod beschikt!”.

Zaakvoerder Jimmy De Breucker over de samenwerking

“De eerste kennismaking met Inofec was in het Inofec Kaffee in Tielt, waar we al snel overtuigd waren van de deskundigheid van Inofec. Op basis van de prachtige referenties die we van hen gezien hadden waren we snel overtuigd. Daarnaast is de verhouding prijs-kwaliteit zeer correct en hebben ze een vlotte planning. Ze waren ook zeer flexibel bij extra vragen van ons en soms zelfs wijzigingen. Ook tijdens en na de oplevering verliep de samenwerking perfect. Alle afspraken die vooraf werden gemaakt, werden volledig nagekomen!”

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

3 + 4 =