CAW

CAW-huis Roeselare

– CAW Centraal-West-Vlaanderen –

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk, kortweg CAW, helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Ze geven steun aan diegenen die het moeilijk hebben, op welk vlak dan ook, zodat ze zelf terug verder kunnen. Enkele jaren geleden verhuisde CAW Centraal-West-Vlaanderen hun CAW-huis Veurne naar een nieuw, hedendaags ingericht kantoor. Voor de inrichting hiervan stelden heel wat bedrijven zich kandidaat, maar uiteindelijk viel de keuze op Inofec als partner voor alle meubilair. In navolging van het CAW-huis Veurne kreeg recent ook het CAW-huis Roeselare een grondige make-over, en ook hier was Inofec opnieuw van de partij.

Samen met financieel en facilitair directeur Pieter-Jan Parmentier van CAW werd de volledige inrichting tot in detail bestudeerd. Gezien CAW nood had aan een totaalinrichting, deden we beroep op één van onze professionele partners Carlo Lambrecht van Lambrecht Decoratie. Hij werd van bij het begin in de gesprekken betrokken, zodat alles 100% op elkaar afgestemd kon worden. Zo kon hij zorgen voor de perfecte afwerking in timing van vloerbekleding, plafonds en schilderwerken.

Voor de keuze van het meubilair had CAW enkele doelen voor ogen. Zo moesten de kleuren van het logo (donkerroze en blauw) terugkeren zonder te overheersen en zouden de gemeenschappelijke ruimtes bij voorkeur flexibel ingericht worden. Ook draagt CAW de ergonomie voor hun medewerkers hoog in het vaandel. Ze streven namelijk niet alleen voor hun cliënten naar een comfortabel leven!

Natuurlijk zorgden we er bij Inofec voor dat al deze wensen konden worden afgevinkt. Al bij binnenkomst merken de bezoekers namelijk de donkerroze-blauwe Noom wachtbank op, geheel passend bij de kleuren van het logo. Dezelfde meubellijn keert ook terug in de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de eetzaal en de vergaderruimte, met een mix van donkerroze en blauwe Noom stoelen met slede onderstel. Deze werden aan kleine Spinner tafels geplaatst, waardoor tal van opstellingen mogelijk zijn. Er werd in beide ruimtes ook een comfortabele zithoek gecreëerd. Vooral deze in de eetzaal springt in het oog dankzij de Chic fauteuils, bijhorende poefs en houten wandstructuren die door onze maatwerkpartner geproduceerd werden.

Zoals gezegd staat bij CAW ook het welzijn van de medewerkers centraal. Elk bureau in het grote landschapskantoor werd uitgerust met een zit-sta functie om zittend en staand werken af te wisselen. Tijdens het zittend werken kunnen ze dan weer beroep doen op hun ergonomische LightUp bureaustoel. Om opperste concentratie mogelijk te maken, werden er links en rechts van elke werkplek houten stijlwanden voorzien, in combinatie met akoestische scheidingswanden in het midden. Naast de witte kastenwand achterin het kantoor, werd er ook bij elke cluster aan het gangpad een unieke maatwerk kast voorzien met daarop een plantenbak. Het is dan ook al meermaals bewezen dat planten op kantoor helpen voor de algemene sfeer en ervaring van de medewerkers. Daarenboven krijgt elke werknemer ook een eigen locker ter beschikking om persoonlijke items in op te bergen.

Tot slot werd er ook een apart kantoor voorzien voor de verantwoordelijken. Zij kunnen net als de andere werknemers genieten van een zit-sta bureau en een comfortabele LightUp bureaustoel. Wie bij hen op bezoek komt maar even moet wachten, kan dit dan weer doen op de comfortabele Vanco Lite High zetel met hoge wanden.

 Zelf ook op zoek naar een partner voor uw totaalrenovatie?
Neem dan zeker eens contact met ons op!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

10 + 5 =