De VoorZorg

De VoorZorg

– Mol / Wilrijk –

Begin dit jaar slaagde Inofec erin om bij het raamcontract van De VoorZorg als winnaar uit de bus te komen. De komende jaren zullen al hun nieuwe kantoren in Vlaanderen door ons van het juiste meubilair voorzien worden. In juni verhuisden de kantoren in Mol, Mortsel en Wilrijk al naar een nieuwe locatie. De volledige inrichting van deze kantoren werd ontworpen door K-ONCEPT, de onafhankelijke interieur- en werkplekexpert, terwijl Inofec voor passende meubilair zorgde.

Bij binnenkomst komen bezoekers meteen in een uitnodigende ontvangstruimte terecht, die perfect in lijn ligt met de huisstijl van De VoorZorg. Even wachten doe je er op de Bend zitbank, die in elk kantoor opgesteld werd in een unieke, organische vorm. De medewerkers achter de balie helpen je in alle comfort verder dankzij hun ergonomische Camiro bureaustoel.

Deze bureaustoel komt ook terug achter elk bureau, een logische keuze gezien deze het perfecte huwelijk vormt tussen ergonomisch comfort en stijlvol design. Bij De VoorZorg wordt er veel aandacht geschonken aan ergonomie. Van een ziekenfonds verwacht je natuurlijk niets anders. We zien dit ook in de keuze voor de bureaus. Zo vind je er geen gewone bureaus, maar in hoogte verstelbare bureaus en elektrisch verstelbare zit-sta bench werkplekken. Hierdoor kunnen medewerkers zittend en staand werken naadloos combineren, om zo zelf ook in topconditie te blijven. Voor bezoekers en patiënten werden er Kalea bezoekersstoelen voorzien, terwijl witte Trend roldeurkasten en ladeblokken voor voldoende opbergruimte zorgen.

In de eetruimte werd door K-ONCEPT wat extra kleur voorzien door Kalea stoelen en barkrukken te voorzien in verschillende kleuren. In Mol vinden we ook een polyvalente ruimte terug die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Om de flexibiliteit te maximaliseren, werden hier mobiele klaptafels voorzien, in combinatie met stapelbare Kalea stoelen. Deze stoelen werden voorzien van een gestoffeerde zitting in verschillende kleuren, om zo voldoende comfort te bieden én de inrichting wat extra kleur te geven.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 4 =