Decostere Accountancy

Decostere Accountancy

– Ieper –

Midden februari verhuisden de kantoren van Decostere Accountancy Ieper en Decostere Accountancy Langemark-Poelkapelle naar één centrale locatie in het Ieper Business Park. Met een prima ligging en bereikbaarheid vormt deze vestiging de ideale uitvalsbasis om klanten te ontvangen. Tegelijk zorgde de samenwerking met interieurarchitect Wim Kino van Arredo ervoor dat de mooie en professionele accommodatie een sterke troef is om nieuwe medewerkers aan te trekken. Als jarenlange partner van Decostere Accountancy en na de inrichting van meerdere kantoren, mocht Inofec ook nu opnieuw het geschikte meubilair voorzien.

Decostere Accountancy stond voor een grote opdracht: twee kantoren samenbrengen onder één dak. Met deze plannen trokken ze naar Wim Kino van Arredo, die alles grondig uittekende en een uitstekende flow creëerde doorheen de inrichting. Hierna volgde een bezoek aan onze showroom, waar ze alle mogelijke producten, materialen en stofferingen ontdekten. Alles werd tot in detail uitgestippeld. De productkeuze werd gebaseerd op de inrichtingen in de kantoren van Waregem en Roeselare, die reeds met Inofec werden ingericht. Alles kreeg echter een frisse touch die de nieuwe inrichting net iets jonger en extra uitnodigend maakt.

Wie de nieuwe kantoren bezoekt, ziet ook meteen het effect hiervan Als je het nieuwe kantoor binnenkomt zorgen de twee cosi fauteuils aan het onthaal voor een gezellige en warme zitplaats voor bezoekers die even op hun afspraak moeten wachten.

Wie er in plaatsneemt, kan natuurlijk niet naast de strakke onthaalbalie kijken. Deze bestaat uit een functionele combinatie van een maatwerk baliewand en Square bureaus die voor voldoende werkoppervlak zorgen.

Een andere eyecatcher zijn de grote vergaderzalen. Deze werden stijlvol en minimalistisch ingericht met Veneto vergadertafels. Het zwarte onderstel en tafelblad met houtdecor zorgen voor een warme touch, terwijl de Conexxion vergaderstoelen voldoende comfort bieden om urenlang te overleggen.

De grote broer van de Conexxion vergaderstoel vinden we dan weer achter elke werkplek terug. Alle medewerkers maken namelijk gebruik van Reflex bureaustoelen. Deze maken al jarenlang deel uit van ons gamma, maar behoren nog steeds tot de ergonomische top, zelfs met de hedendaagse strenge eisen!

Het volledige landschapskantoor werd na een grondige studie door Arredo opgedeeld in verschillende zones. Doorheen de ruimte werden benchwerkplekken, flexwerkplekken en individuele kantoren voorzien.

De Square benchwerkplekken bieden telkens plaats aan vier personen en werden uitgevoerd met volle wangen, wat visueel voor een extra rustgevend gevoel zorgt. Om het concentratievermogen te vergroten en de akoestiek te optimaliseren werden er ook opzetwanden voorzien. Tussen de verschillende benchplekken vinden we halfhoge kastenwanden terug met houten draaideurkasten. Deze zorgen niet alleen voor een opsplitsing tussen de verschillende werkplekken, maar leveren ook meteen extra opbergruimte op, wat niet onbelangrijk is in een boekhoudkantoor.

De meubelkeuze van de landschapskantoren werd doorgetrokken in de individuele kantoren. Ook hier vinden we Square bureaus terug, net als de halfhoge houten draaideurkasten en Conexxion vergaderstoelen om bezoekers comfortabel te ontvangen. Voor de flexwerkplekken werd er dan weer gekozen voor elektrisch verstelbare zit-sta tafels. Op die manier kan iedereen naar wens gebruik maken van bureaus die altijd op de perfecte hoogte staan, of dit nu is om zittend of staand te werken.

Helemaal achteraan, tactisch afgezonderd voor het oog van elke bezoeker, vinden we de eetzaal terug. Medewerkers kunnen hier tijdens de middagpauze plaatsnemen op de fris gekleurde Kalea stoelen. Door met vier aparte Square tafels te werken in plaats van één grote tafel, kunnen de medewerkers vrij kiezen hoe ze de middagpauze doorbrengen. De tafels bij elkaar zetten om samen aan één grote tafel te eten, of zich opdelen in kleinere groepen doorheen de ruimte, het kan allemaal in een handomdraai. Er werd ook een statafel voorzien met About a Stool barkrukken, wat extra dynamiek in de ruimte brengt.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

10 + 10 =