Diabetesliga

Diabetes Liga

– Gent –

Wist je dat in Vlaanderen maar liefst 500.000 personen diabetes hebben? Elke 17 minuten krijgt iemand de diagnose te horen. Daarom informeert, connecteert en mobiliseert de Diabetes Liga iedereen die ermee geconfronteerd wordt. Diabetes Liga beschikt over een team van 22 enthousiaste medewerkers die dit allemaal in goede banen leiden vanuit het gloednieuwe kantoor in Gent.

Eén van die enthousiaste medewerkers werkte bij een vorige werkgever reeds samen met onze projectadviseur Nicholas Dobbelaere voor de vernieuwing van hun kantoorinrichting. Gezien de uitstekende samenwerking in het verleden stelde ze dan ook voor om zeker eens contact op te nemen voor het nieuwe kantoor. Hoewel de plannen met een drietal potentiële partners reeds zo goed als gefinaliseerd waren, werd Nicholas op de valreep toch nog gecontacteerd. Er volgde een bezoek aan onze showroom door operations manager Ulfet Bilimkalp en de directeur van Diabetes Liga. Daarna werd samen met mevrouw Bilimkalp alle meubilair, kleuren en stofferingen gekozen en zorgde Inofec voor een duidelijke intekening met 3D visualisaties. Het resultaat is een kleurrijke inrichting die positiviteit uitstraalt en zeker en vast gezien mag worden!

Gezond & actief leven

“Gezond & actief leven” is niet alleen de titel van hun eigen tijdschrift. Diabetes Liga trekt dit ook door voor hun medewerkers. Daarom werden individuele kantoren, landschapskantoren en zelfs het directiekantoor uitgerust met elektrisch verstelbare zit-sta bureaus. Hierdoor kunnen de medewerkers afwisselen tussen zittend en staand werken, wat tal van voordelen biedt. Zo zorgt de afwisseling voor sterkere romp- en beenspieren, betere concentratie, hogere productiviteit, minder nek- en rugklachten, een versnelde vetverbranding én een lagere bloedsuikerspiegel. Deze laatste twee zorgen er o.a. voor dat de kans op diabetes aanzienlijk verminderd!

Omdat ook het mentale welzijn niet onbelangrijk is, werd tevens heel wat aandacht besteed aan de akoestiek. Naast de keuze voor tapijten vloerbedekking, werden de landschapskantoren voorzien van akoestische Dutchcreen opzetwanden en akoestische Twinn schuifdeurkasten. Deze laatste beschikken over geperforeerde schuifdeuren, die voorzien zijn van een akoestisch dempende mousse en zo de weerkaatsing van geluidsgolven beperken.

Veelzijdig vergaderen

Vergaderingen kunnen bij Diabetes Liga in verschillende ruimtes doorgaan. Zo kan er informeel vergaderd worden in één van de kleine, gezellige vergaderruimtes met comfortabele Chic zetels. Moet er iets gepresenteerd worden of heeft de vergadering net iets meer deelnemers? Dan kan gebruik gemaakt worden van de vergaderzalen met Veneto tafels en kleurrijke Whass stoelen. Zelfs uitgebreide infomomenten en spreekbeurten kunnen bij Diabetes Liga doorgaan, want dankzij het gebruik van klaptafels en de stapelbare Whass stoelen kan het bedrijfsrestaurant in no time omgebouwd worden tot een frisse, uitnodigende ruimte voor allerlei voordrachten.

Ben je helemaal nieuwsgierig naar hoe het eindresultaat er in het echt uitziet? Breng dan gerust eens een bezoek aan deze ‘levende showroom’ en ontdek het met eigen ogen! Je vind Diabetes Liga in de Ottergemsesteenweg 456 te Gent. Indien je hierbij graag begeleidt wordt, kan je altijd contact opnemen met projectadviseur Nicholas Dobbelaere via nicholas@inofec.be of 0483/42 45 40.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

6 + 8 =