Elk

ELK

– Nederland –

 

Elk is een innovatief onderhoudsbedrijf met meerdere vestigingen. Door de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, is de hoofdvestiging van dit bedrijf onlangs verhuisd naar Nijmegen. Inofec is verantwoordelijk voor de vooruitstrevende en duurzame inrichting van deze nieuwe locatie.

Deze duurzame ‘groene’ inrichting bestaat onder meer uit zit/sta werkplekken, zodat medewerkers zowel zittend als staand aan hun bureau kunnen werken. De topbladen van de bureaus zijn uitgevoerd in massief eiken. Dit in combinatie met het zwarte onderstel en de akoestische vilten opzetwanden voldoet het helemaal aan de trend van nu!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 3 =