Gassco

Gassco

– Zeebrugge –

De kantoren van Gassco Zeebrugge, dat Noors gas naar de rest van Europa brengt, werden recent volledig gerenoveerd. Voor deze renovatie werd een aanbesteding gelanceerd, waar Inofec samen met de Interieurdokter op intekende. Door te voldoen aan alle eisen kwamen we als winnaar uit de bus en konden we samen met de Interieurdokter en Gassco de volledige renovatie gaan uitstippelen. Zelf zorgden we natuurlijk dat overal het juiste meubilair kwam, maar we deden tevens beroep op ons netwerk van professionele partners om zo ook de kitchenette, lockers, visuals, moswanden, poetskasten, planten en nog veel meer aan te bieden.

Bezoekers bij Gassco zijn hier meteen getuige van. Bij binnenkomst worden ze namelijk begroet door een imposante print, een prachtige tekst-moswand die de natuur naar binnen brengt en enkele van onze comfortabele Revo zit-elementen in natuurlijke tinten van groen en mosterdgeel. Deze kleuren vinden we trouwens doorheen de volledige inrichting terug, bijvoorbeeld in de AAC 24 stoelen met gestoffeerde zitschelp in de vergaderzalen, maar ook in de AAC 08 stoelen en de zitbanken in de kantine. Bij zowel de Veneto vergadertafels als de Spinner kantinetafels werd voor een volledig zwarte uitvoering gekozen. Enkele plantenbakken zorgen trouwens voor nog wat extra sfeer in de kantine, waar ook de kitchenette door onze maatwerkpartners voorzien werd.

Gassco is een bedrijf dat het belang van welzijn op het werk erkent en hier bij de renovatie de nodige aandacht aan wou schenken. Daarom werd er hoofdzakelijk gekozen voor zit-sta bureaus en ergonomische reflex bureaustoelen. Persoonlijke opbergruimte werd voorzien door elk bureau een eigen ladeblok te geven, terwijl Twinn schuifdeurkasten voor gedeelde opbergruimte zorgen. Het grote voordeel van de Twinn schuifdeurkasten is dat deze voorzien zijn van een geperforeerde wand met akoestische mousse, en zo dus bijdragen tot een akoestisch geoptimaliseerde werkomgeving.

Voor, tijdens en na

De drie partijen kijken dus tevreden terug op het project. “Het contact met Sharon verliep zeer goed. Ze heeft een zeer professionele en stipte aanpak”, besluit Hilde. “Inofec heeft onze bestelling en onze noden samengevat in een zeer toegankelijk interieur. Na levering en installatie blijft het team ook vlot bereikbaar om bestellingen bij te plaatsen. Die nazorg verdient een dikke pluim”, aldus Fanny Dufour.

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Fotografie: Stefanie Faveere

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

1 + 1 =