GC Architecten

GC Architecten

– Meulebeke –

Vorig jaar verhuisde GC Architecten naar een gloednieuw kantoor in Meulebeke. Als dynamisch architectenbureau hebben ze ervaring in zeer diverse projecten: van particuliere woningen en grotere ontwikkelingsprojecten tot bedrijfssites. Zo zijn ze ook de ontwerpers van onze eigen Inofec bedrijfssite in Tielt. GC Architecten ontwerpt op maat van de klant, of die nu een klassiek of uiterst modern ontwerp wenst. Elk project is bij GC Architecten het resultaat van teamwork waarbij de specialiteit van hun 30 gedreven medewerkers optimaal wordt uitgespeeld.

Gezien hun feeling met architectuur, wist GC Architecten bij hun bezoek aan onze showroom eigenlijk al perfect wat ze wilden. De materialen en types stoelen stonden al volledig vast. Wat ook reeds vaststond waren de vergadertafels, die op maat gemaakt zouden worden. In onze showroom ontdekten ze echter de stijlvolle Joli collectie met o.a. de imposante Wire vergadertafels. Deze reeks charmeerde hen dusdanig, dat er beslist werd om één van de maatwerk vergadertafels te vervangen door een exemplaar uit de Wire reeks. Natuurlijk werd deze, net als de andere vergadertafels trouwens, vergezeld van de stijlvolle én uiterst comfortabele Chagall vergadertstoelen van Joli.

Als echte designliefhebbers kon stijlvol meubilair natuurlijk ook niet ontbreken in het bedrijfsrestaurant, dat dankzij zijn gezellige inrichting al snel de bijnaam “de living” kreeg. Hier werd volop gekozen voor het gerenommeerde Deense designmerk HAY. Zo kunnen medewerkers aan de lange tafels plaatsnemen op AAC 08 stoelen uit de About a Chair-reeks. Aan het keukeneiland werden dan weer barkrukken uit de About a Stool-reeks geplaatst. Voor elk wat wils dus!

Ben je ook op zoek naar een partner om jouw bedrijf even stijlvol in te richten? Neem dan zeker eens contact met ons op of kom eens langs in onze Showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

2 + 4 =