Gritt

Gritt

– Wanneer oud en nieuw samenkomen –

 

Onlangs nam Gritt hun intrek in Hangar 26, een gerenoveerde havenloods in Antwerpen. Deze unieke locatie werd ingericht door K-ONCEPT, een onafhankelijke interieur- & werkplekexpert. Zij schakelden INOFEC in voor het passende kantoormeubilair.

Het nieuwe kantoor moest voorzien worden van 51 werkposten. Gritt verwachtte een out of the box inrichting met een technische look & feel en een warme huiselijke sfeer. K-ONCEPT nam deze wensen mee naar de tekentafel en ontwierp een prachtige inrichting die volledig aan deze wensen voldoet.

 

In het onthaal en de wachtruimte vinden we de organische Bend wachtbank en bijpassende poefs en tafeltjes terug. Aansluitend werden de kantoren ondergebracht in één grote open ruimte, die in het midden opgesplitst wordt door 6 Lohko Boxen. Deze vormen de ideale plek voor interne meetings en interviews met kandidaten, en kunnen zelfs als concentratieruimte of telefooncel gebruikt worden.

De werkposten werden corona-proof uitgetekend. Daarom viel de keuze op de ruime Stilo benchwerkplekken. Momenteel bieden deze plaats aan vier personen, maar zonder corona-maatregelen kunnen aan één Stilo bench ook zes werkplekken gevormd worden. Elke bench werd uitgevoerd met bijhorende opzetwanden en voldoende kabelvoorzieningen. Daarnaast is elke individuele werkplek voorzien van een ladeblok voor wat persoonlijke opbergruimte, en een comfortabele, ergonomische Reflex bureaustoel.

Op de mezzanines zijn meetingrooms, een multifunctionele opleidingsruimte, een cafetaria en het ontspanningsgedeelte ondergebracht. De opleidingsruimte werd flexibel ingevuld met mobiele klaptafels en stapelbare Kalea stoelen. Beiden werden uitgevoerd met zwart onderstel, waardoor ze een perfect duo vormen. De cafetaria kreeg een half-vaste invulling, waardoor deze ruimte de hele dag door nuttig gebruikt kan worden. De zwarte tafels gaan perfect samen met de Soft Edge stoelen van het Deense designmerk HAY en illustreren de geslaagde combinatie van zwart met lichte houttinten in deze ruimte.

Geïnspireerd? Verlang je zelf ook naar een stijlvolle inrichting zoals bij GRITT? Contacteer dan vandaag nog onze verkoopafdeling via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of spring gewoon eens binnen in onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

10 + 5 =