IC Grote beer

IC Grote Beer

– Samen innoveren –

Inofec voorzag het innovatiecentrum Grote Beer in Beernem van alle kantoormeubilair en focuste daarbij op het nieuwe werken. Daarbij krijgt de medewerker in het bedrijf ruimte en vrijheid. De werkomgeving, maar ook flexibel kantoormeubilair spelen hierbij een belangrijke rol.

“We hebben eerst de burelen gekozen en daarna de glazen wanden op basis van de bureaugroottes aangepast en patio’s, vrije werkplekken, we-spaces, me-spaces, de bar… ingericht. Ik heb eigenlijk geen meubels gekocht, ik heb passie en visie gekocht, en Inofec heeft ons daar perfect in begeleid.” zegt Stefan Danschotter, zaakvoerder van Telecom-IT.

Focus op het nieuwe werken

Een stille oase of een hoekje waar je ongestoord kan bellen, of samen iets drinken en wat dingen doornemen, in het nieuwe werken draagt dit allemaal bij tot de concentratie en productiviteit. Door heel wat feedback te geven en te krijgen slaagde Inofec er in om aan alle behoeftes van de medewerkers te voldoen. Daarom werd er doorheen de volledige inrichting gekozen voor Prisma bureau’s en vergadertafels, gecombineerd met de revolutionaire TNK-Flex bureaustoelen.

Flexibiliteit

In het restaurant werden in hoogte verstelbare tafels geplaatst, zodat de ruimte op tien minuten tijd omgevormd kan worden tot een receptie-omgeving. Dezelfde flexibiliteit is terug te vinden in de vergaderzaal. Honderd mensen in een presentatieruimte, of vergaderen met vijftien personen in twee zalen, het kan in een handomdraai, mede dankzij de Wing stoelen en de handige klaptafels.

De levering van het meubilair gebeurde na een locatiebezoek van Inofec’s logistieke dienst, die alles vooraf nauwkeurig inplant. De vriendelijke en beleefde monteurs zorgden er voor dat er op één dag tijd een verdieping klaarstond, met alle meubels meteen op de juiste plaats.

“Ik vind dat ik zeer mooie meubels heb, tegen een betaalbare prijs. Ik zou zeker met hart en ziel Inofec aanraden.”, aldus Stefan Danschotter.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

12 + 7 =