Ingenix

Ingenix

– Office One –

Ingenix helpt bedrijven om met de juiste software productiever en efficiënter te werken. Ze creëeren ruimte voor bedrijven, zodat deze zich kunnen concentreren op hun corebusiness. Een ruimtereis met Ingenix betekent een waardevolle uitbreiding van het software landschap via integratie, automatisatie en optimalisatie op maat van uw bedijf.

Al sinds de lift-off van Ingenix in 2019 vertrouwen ze op meubilair van Inofec. Met de verhuis naar het nieuwe kantoor in Office One in het vooruitzicht, werd dan ook opnieuw een bezoek gebracht aan onze showroom. Ingenix bracht ook een bezoek aan verschillende concullega’s, maar de scherpe prijs, goede samenwerking in het verleden en mogelijkheid om verder te bouwen op het huidige meubilar zorgden ervoor dat er ook nu opnieuw voor Inofec gekozen werd.

Samen met designstudio Cobras werd het juiste meubilair uitgestippeld, passend binnen het unieke kleurenpalet en volgens het ‘space’ thema (naar het ontwerp van Johan Vanparys van Dtonic). Gezien Ingenix zeer tevreden was over hun huidige meubilair, werd er bewust voor gekozen om hierop verder te bouwen en dit aan te vullen met zit-sta werkplekken. Ook de keuze van de vergaderstoelen werd beïnvloed door het bestaande meubilair. De mensen van Ingenix waren namelijk zo overtuigd van het comfort van hun Yanos bureaustoelen – van het Zwitserse merk Girsberger – dat ze ook voor de Conexxion vergaderstoelen van Girsberger kozen. Medewerkers van Ingenix kunnen de middagpauze dan weer doorbrengen in een zee van licht vanop AAC stoelen of AAS barkrukken van Hay.

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

5 + 8 =