IT Provider

IT Provider

– Office One –

12 jaar geleden richtte Inofec het kantoor van IT Provider in. Doorheen de jaren kende het bedrijf een sterke groei, waardoor ze moesten gaan uitkijken naar een nieuwe locatie. Er werd uiteindelijk gekozen voor Office One in Tielt.

“Met Office One kiezen we voor een ultramodern kantoor met grote visibiliteit en alle noodzakelijk comfort. IT Provider past dus helemaal in deze Tieltse eyecather. Onze klant ziet dan meteen waar wij voor staan.”, aldus bestuurder Bart Verhelst. “Ook voor ons team is een toplocatie belangrijk. ik geloof in een ‘campus’ waar onze medewerkers met elkaar geconnecteerd kunnen blijven. De combinatie thuiswerk/ontmoetingsplaat/campus bevat een dynamiek waarin ik al langer geloof. Mooie vooruitzichten dus!”

Voor de inrichting van de nieuwe kantoren werd ook nu opnieuw beroep gedaan op Inofec. “Ik vertrouw 100% op de uitvoerige expertise van Inofec. Daarom mochten ze niet alleen de inrichting, maar ook de indeling van de ruimte bepalen”, zegt Bart. “Zelfs de verhuis van ons ‘oud’ meubilair naar ons nieuw kantoor nam Inofec voor zijn rekening.”

De visuele voorstelling van de nieuwe inrichting trok IT Provider over de streep. “We hebben Inofec letterlijk carte blanche gegeven, we vroegen alleen een comfortabele werkplek voor onze medewerkers in een moderne look and feel. Ze hebben alles uitgetekend en gevisualiseerd via renders, waardoor wij op slag overtuigd waren.”

De vergadertafels en bureau in zijn eigen kantoor, springen er voor Bart uit. “Het matzwarte hoekbureau straalt klasse en gezelligheid uit, en de vergadertafels hebben een zeer leuk design. We werkten al aan verstelbare bureaus, want we vinden het cruciaal dat onze medewerkers op alle vlakken in de watten worden gelegd. Nu hebben we voorzien dat elke medewerker aan zo’n bureau kan werken om zo comfortabel mogelijk de dag op kantoor door te brengen.”

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 3 =