Kantoorproject Brugge

Kantoorproject Brugge

– Samenwerking met Interieurarchitect Kurt Wallaeys-

 

Toen interieurarchitect Kurt Wallaeys de opdracht kreeg om een kantoorproject in Brugge vorm te geven, nam hij al snel contact op met ons. Binnen dit project was de ergonomie zeer belangrijk, dus hierover hadden zowel Kurt Wallaeys als de klant enkele vragen. Onze projectadviseur hielp hen verder en al snel volgde er een bezoek aan onze showroom waarbij ook de klant aanwezig was.

Kurt Wallaeys zelf opperde al snel zijn voorliefde voor Herman Miller, reeds jaren hét designmerk bij uitstek in de meubelwereld. Er werden meerdere bureaustoelen getest, maar van zodra de klant kennis had gemaakt met het gesofisticeerde comfort van de Cosm bureaustoel van Herman Miller, was die meteen overtuigd. Natuurlijk werkten er meerdere personen in het bedrijf, dus werd er een exemplaar op proef geplaatst om alle collega’s kennis te laten maken met het Cosm-gevoel.

Na de proefplaatsing was het meteen beklonken: er werd gekozen voor de Cosm bureaustoel! Samen met onze Ergo zit-sta werkplekken en ladeblokken voor persoonlijke opbergruimte resulteert dit een krachtige combo die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens de meest praktische én ergonomische oplossing biedt aan elke gebruiker.

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Fotografie: Dtonic

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

10 + 14 =