Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel

– Schiphol, NL –

 

Inofec Kantoormeubelen heeft het gehele nieuwe kantoorpand van Kuehne + Nagel in Schiphol ingericht. De ingerichte ruimtes betroffen onder meer de conferentiezaal, landschapskantoren, kantoorruimtes, kantine en entree.

Kuehne + Nagel heeft een bewuste keuze gemaakt voor flexwerkplekken, zodat medewerkers, afhankelijk van hun werkzaamheden, zelf kunnen bepalen waar zij die dag aan de slag gaan. Opvallende eyecatchers zijn de houten transportkisten die te gebruiken zijn als stiltewerkplek of als overlegruimte.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

9 + 13 =