Kunstgrascentrum

Kunstgrascentrum

– Torhout –

Het Kunstgrascentrum is een West-Vlaams bedrijf dat sinds 2008 hoogwaardig en natuurlijk ogend kunstgras verkoopt en plaatst bij particulieren, privé-bedrijven, openbare instellingen en (tuin)aannemers. Dit jaar openden ze naast de hoofdvestiging in Oostende een tweede vestiging in Torhout.

Olivier Castelain, één van de twee zaakvoerders, liet dit vallen tijdens een gesprek met Wim Lievens, een goede vriend die tevens deel uitmaakt van ons lever- en montageteam. Wim adviseerde om zeker eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Dit eerste bezoek verliep zeer vlot en al snel waren alle keuzes op papier gezet. De eerste intekening met 3D-beelden bleken meteen een schot in de roos en even later kon de levering plaatsvinden, natuurlijk ook uitgevoerd door Wim Lievens.

Gezien het nieuwe pand een strakke uitstraling kreeg, werd dit ook in de kantoorruimtes doorgetrokken. Er werd gekozen voor zwarte hoekbureaus van onze eigen square meubelreeks, die dankzij de vlakke zijwanden een zeer stijlvolle uitstraling krijgen. Deze wanden zorgen er ook voor dat het ladeblok bij elk bureau mooi verborgen zit voor de bezoekers.

Werken aan deze strakke hoekbureaus gebeurd in alle comfort dankzij de ergonomische Camiro bureaustoelen. Bezoekers kunnen dan weer plaatsnemen op Sting stoelen. Even geen bezoekers ontvangen? Dan kunnen de Sting stoelen eenvoudig gestapeld worden om ze even opzij te zetten.

Natuurlijk kon bij de nieuwe vestiging van kunstgrascentrum een ruime showroom niet ontbreken. Deze vind je – hoe kan het ook anders – in openlucht terug. Wat de showroom extra uniek maakt, is dat deze op het impressionante dakterras geplaatst werd. Een tuin zonder buitenmeubilair is als een living zonder zetel, dus werden hier enkele Bonucci picnictafels geplaatst.

Zelf ook op zoek naar zowel binnen- als buitenmeubilair voor uw bedrijfsgebouw? Kom dan zeker eens langs in onze Showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 8 =