La Rivée

La Rivée

– Kasteel Ter Borcht –

Een aantal jaar geleden kreeg Kasteel Ter Borcht in Meulebeke een complete make-over. Inofec mocht de bovenverdiepingen van passend meubilair voorzien, terwijl er voor het gelijkvloers nog gezocht werd naar een partner die de ruimtes ten volle zou kunnen benutten. Begin dit jaar werd deze partner gevonden en op 1 september volgde de officiële opening van het gloednieuwe restaurant La Rivée. Het restaurant is open op weekdagen (m.u.v. woensdag) voor lunch en diner. In het weekend gaat La Rivée enkel open voor evenementen.

Gezien de eerdere inrichting een schot in de roos was, kregen we bij Inofec de kans om ook het restaurant mee vorm te geven. We stelden dan ook alles in het werk om de klassevolle stijl van de rest van Kasteel Ter Borcht door te trekken in het restaurant. Daarom werd ook hier opnieuw gekozen voor het prachtige, stijlvolle meubilair van het Belgische designmerk Joli. Om extra warmte binnen te brengen in de lichtrijke ruimte met marmerlook vloer, werden Fizz bistro tafels voorzien met een walnoot tafelblad en zwart onderstel. Dankzij deze tafels kan de ruimte eenvoudig ingedeeld worden volgens het aantal reserveringen. Gezellig tafelen doen bezoekers in de uiterst comfortabele Chagall stoelen, die uitgerust werden in een passende bruine stoffering.

Bij La Rivée kan je niet alleen binnen de smaakpapillen verwennen. Er werd namelijk ook een ruim terras ingericht. Hier vinden we opnieuw de Fizz bistro tafels terug, deze keer met een tafelblad in natuursteen dat weg geklapt kan worden om de tafels snel en ruimtebesparend op te bergen. De unieke Fizz dining chair maakt het plaatje compleet en laat je in alle stijl genieten van een zonnig verwenmomentje.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

12 + 7 =