Lamo

Lamo Eke

In de eerste helft van 2020 kregen de kantoren van het filiaal in Eke een totale makeover. Er werden o.a. een landschapskantoor, een vergaderzaal en enkele individuele kantoren gecreëerd. Ook een eetruimte met keuken voor de middagpauze mocht niet ontbreken.

Stijlvol en comfortabel

In het landschapskantoor vinden we zowel elektrisch verstelbare zit-sta bureaus als Square bureaus in T-opstelling waaraan ook klanten ontvangen kunnen worden. Wie achter het bureau zit kan plaatsnemen op een ergonomische zwarte Yanos bureaustoel, terwijl de bezoekers op de stijlvolle zwarte Whass stoelen kunnen zitten. Deze stoelen komen ook terug in de eetruimte waar de medewerkers hun middagpauze kunnen doorbrengen. In de vergaderzaal werd dan weer gekozen voor een prachtige zwarte square vergadertafel en de uiterst comfortabele Hombre stoelen in okergeel.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

15 + 11 =