Louwman

Louwman

– Exclusive Cars –

 

Louwman Exclusive Cars is bij velen bekend als het markante gebouw langs de A2 bij Utrecht. Het bedrijf dat sinds 1923 importeur is van vooraanstaande en exclusieve automerken zoals Bentley, Lamborghini, Maserati, McLaren, Morgan en Rolls-Royce.

Inofec heeft recentelijk het gehele pand van een nieuwe inrichting voorzien. De service desks op de begane grond zijn uitgevoerd in een strak zwart onderstel met massief eiken topbladen. De back office kantoren en de showroom zijn ingericht met volledig witte bureaus. Een project waar we met recht trots op zijn!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

5 + 2 =