Loyalty Solutions

Loyalty Solutions

– Oostrozebeke –

 

Loyalty Solutions uit Oostrozebeke is exclusieve distributeur van de hoogwaardige kookgereimerken Beka & Kitchen Fun in België. Daar hoorde natuurlijk een even exclusieve inrichting bij, die uitgetekend werd door Marie Lecluyse Interieurarchitectuur. Voor de volledige inrichting werd gekozen voor een mix van maatwerk van Nagelinterieur en meubels van Inofec.

Wie bij Loyalty Solutions over de vloer komt, merkt al meteen dat het totaalplaatje klopt. Net als hun hoogwaardige merken, straalt ook de inrichting één en al stijl en kwaliteit uit. Achter de balie kan je meteen een blik werpen op het imposante landschapskantoor met tal van Square benchwerkplekken. Om deze werkplekken nog meer cachet te geven, werden de zijwanden voorzien van een extra houten afwerkingswand. Omdat deze vervaardigd zijn uit exacte hetzelfde hout als de kasten, zorgt dit voor een sterk gevoel van uniformiteit. Om de medewerkers het nodige comfort te bieden, kunnen ze genieten van de Reflex bureaustoel, al jarenlang de favoriet van talloze bedrijven.

Deze bureaustoel is, net als de Square bureaus, ook terug te vinden in het individuele kantoor en in het tweede landschapskantoor. In dit laatste krijgen de medewerkers zelfs nog meer flexibiliteit. En ja hoor, die flexibiliteit mag je letterlijk nemen! Ze kunnen er namelijk beroep doen op enkele ergonomische zit-sta bureaus én op de Swopper bureaustoel. Dankzij de zit-sta bureaus kunnen ze zittend en staand werken afwisselen, terwijl de Swopper ervoor zorgt dat ze ook tijdens het zittend werken in beweging blijven. Een slimme “solution” voor een actieve werkdag!

Moet je bij Loyalty Solutions even wachten op je afspraak? Dan doe je dit met plezier in de gezellige én uiterst comfortabele Milo zeteltjes. Om daarna via de stijlvolle showroom (inclusief zwarte AAS barkrukken van HAY) door te wandelen naar een al even indrukwekkende vergaderzaal. Hier kan je je terug in alle comfort neervlijen in de Milo fauteuils en zou je willen dat elke vergadering nog een uurtje langer duurt.

Kleinere, interne vergaderingen of online meetings kunnen dan weer doorgaan in de tweede vergaderruimte, die voorzien werd van een strakke zwarte Veneto vergadertafel en de uiterst comfortabele Connexion vergaderstoelen. Wist je dat deze tot dezelfde meubelreeks behoren als de Reflex bureaustoelen? Ze staan misschien niet in dezelfde ruimte, maar tonen toch dat de uniformiteit bij Loyalty Solutions doorheen de volledige inrichting aanwezig is.

Eén van de blikvangers bij Loyalty Solutions is zonder meer het directiekantoor. Hier werd een prachtige Wire vergadertafel geplaatst met Calacatta topblad. Het totaalplaatje wordt helemaal afgewerkt dankzij de Milo fauteuils die ook hier aanwezig zijn. Samen met de inrichting van het kantoor vormt dit één van de vele hoogtepunten die de inrichting te bieden heeft.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

3 + 4 =