LVD

LVD

– Wevelgem –

 

LVD werd opgericht in 1952 en groeide de voorbije jaren uit tot een wereldspeler in het ontwerp en de productie van plaatbewerkingsapparatuur. Inofec is al jaren de vaste partner van LVD voor alle kantoormeubilair. Zo hielpen we in 2017 ook bij de inrichting van hun Experience Center.

Omdat LVD zo tevreden was van het eindresultaat van het Experience Center, kwamen ze opnieuw bij ons aankloppen toen beslist werd om hun vergaderzalen een facelift te geven. Ze wilden hierbij hetzelfde concept aanhouden als in het Experience Center, maar dit toch in een nieuw jasje steken. Het eindresultaat werd een mix van vergaderzalen in diverse groottes met een hedendaagse look & feel.

Hoewel elke vergaderzaal verschilt in grootte, werd toch de nodige uniformiteit behouden door de keuze voor onze veelzijdige Square-reeks. Deze reeks bureau- en vergadertafels biedt namelijk tal van verschillende afmetingen. Wist je dat de XXL vergaderzaal plaats biedt aan maar liefst 14 personen? Van een imposante vergadertafel gesproken! In elke vergadertafel werd trouwens de nodige elektrische aansluitingen voorzien door middel van stijlvolle fliptops. Ook het comfort werd niet uit het oog verloren, want de vergaderingen bij LVD gebeuren nu vanop comfortabele Fan vergaderstoelen. Snel die volgende meeting vastleggen is dus de boodschap!

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

11 + 14 =