Magnum Heating

Magnum Heating
– Nederland –

Door de groei van Magnum Heating (producent en leverancier van elektrische en water gedragen vloerverwarmingssystemen) moest het bedrijf noodgedwongen uitbreiden met een nieuwbouwlocatie voor kantoor- en distributiefaciliteiten. Het bedrijf is al jaren klant van Inofec, dus het was een eenvoudige keuze om ook voor de inrichting van het nieuwe pand te kiezen voor ons.

De complete inrichting is in samenspraak met Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur tot stand gekomen. Opvallende elementen in het restaurant zijn de wandbanken Jackson en de eiken boomstamtafel gecombineerd met de barkrukken Hidde. De conferentieruimte is ingericht met Metrix klaptafels en Com stoelen. Voor de werkplekken is gekozen voor Square bureautafels afgeschermd met akoestische opzetwanden in fel geel, de huiskleur van Magnum. De directiekantoren zijn ingericht met de meubelserie Sura van TunaOfis, een lijn die te herkennen is aan het kenmerkende X-frame onderstel.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

2 + 13 =