Napoleon Games

Napoleon Games

– Zet in op Inofec –

Napoleon Games is één van de bekendste kansspelgroepen in België en beschikt over speelhallen verspreid over het ganse land. Eind 2015 verhuisde hun hoofdzetel naar de vier bovenste verdiepingen in één van de vijf gebouwen van de kantorensite SkylinE40 in Aalst. Hierbij werd niet alleen heel wat bestaand kantoormeubilair meeverhuisd, maar werd er ook fors geïnvesteerd in de aankoop van nieuw kantoormeubilair.

Modulair kantoormeubilair
Vier jaar geleden bracht de CEO van Napoleon Games reeds een bezoek aan de showroom van Inofec in Waregem. Dit leidde al snel tot de eerste levering, die meteen het begin was van een boeiende samenwerking. Mede dankzij deze jarenlange samenwerking en sterke kwaliteits- en prijsfactoren besliste Napoleon Games na een strenge selectieprocedure om ook voor de inrichting van hun nieuwe kantoren een beroep te doen op Inofec.

Omdat het meubilair dat meeverhuisde in het verleden ook door Inofec werd geleverd, kon er met hetzelfde InoSquare projectmeubilair gewerkt worden. Hierdoor smolten oud en nieuw kantoormeubilair samen tot werkplekken die één geheel vormen doorheen de volledige inrichting.

Aandacht voor huisstijl en interieur

Bij de keuze van het kantoormeubilair werd er ook rekening gehouden met de huisstijl en de interieurinrichting van de kantoren. Daarom staan op de verschillende verdiepen twee kleuren centraal. Enerzijds zijn er landschapskantoren met rode accenten, naar analogie met het logo van Napoleon Games, anderzijds zijn er ook kantoren met frisse groene accenten die perfect samenvloeien met de interieurinrichting.

Het nieuwe hoofdkantoor van Napoleon Games telt heel wat open landschapskantoren. Daarom werd er gekozen voor het gebruik van akoestische Twinn schuifdeurkasten en opzetwanden om de akoestiek binnen de ruimte te optimaliseren. Als bureaustoel viel de keuze al snel op de onverwoestbare Yanos en Kyra bureaustoelen van Girsberger.

De deadline voor het volledige project was zeer krap. Bovendien vond de inrichting ook plaats in volle eindejaarsperiode, maar toch slaagde Inofec er dankzij de inzet van hun medewerkers in om het project op tijd af te werken.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

11 + 9 =