Navitrans

Navitrans

– Samen de juiste koers bepalen –

Op 18 maart 2017 nam NaviTrans hun nieuw gebouw in het knap gerenoveerde ‘Cotton Park’ in dienst. Zowel binnen- als buitenzijde sluiten naadloos op elkaar aan en beklemtonen in één vlotte beweging de waarden en doelstellingen van de Kotrijkse producent van software voor logistieke dienstverleners.

De 65 werknemers van NaviTrans zitten verdeeld over twee verdiepingen. Over deze twee verdiepingen liggen heel wat verschillende ruimtes verspreid met elk hun eigen toepassing. Zo zullen heel wat werknemers vaak te vinden zijn aan de grote gemeenschappelijke landschapsbureaus. Voor informele vergaderingen kan men dan weer terecht in de VooVoo vergaderopstelling of Badminton draaifauteuils. Moet er echter geconcentreerd vergaderd worden, dan kan dit in de imposante boardroom waar plaats is voor een volledig team, of in één van de kleinere vergaderlokalen.

Tijdens de middagpauze kunnen de werknemers van NaviTrans terecht in de – warm ingerichte – kantine, waar ze vanop hun Orte tafels en stoelen van hun maaltijd kunnen genieten. “De samenwerking met Inofec Kantoormeubelen leidde tot een sterk resultaat”, aldus commercieel directeur en partner Stefan Dedrie.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

9 + 5 =