Over de Tong

Over de tong

– Grand Café –

 

Het sfeervolle Grand Café ‘Over de Tong’ in Roosendaal verbindt Schouwburg De Kring met het museum Tongerlohuys. Bezoekers kunnen in het café terecht voor een hapje en een drankje.

Eerder heeft Inofec de inrichting van onder meer de algemene verblijfsruimtes, het theatercafé en de kantoorruimtes van de schouwburg verzorgd. Nu hebben we ook het grand café en de stadsfoyer van het museum ingericht. Voor de inrichting is gebruik gemaakt van verschillende houttinten en blank gelakt staal. Deze combinatie zorgt voor een warme, maar toch ook robuuste uitstraling.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

13 + 3 =