Paycover

Paycover

– Gent –

Paycover is een gespecialiseerd Sociaal Secretariaat actief in diverse sectoren. Paycover beschikt over de kennis, ervaring en competentie om ondernemingen actief in diverse beroepssectoren een dienstverlening, aangepast aan de complexiteit van de reglementering eigen aan de sector, aan te bieden. Ze deden een beroep op Inofec voor de inrichting van hun gloednieuwe kantoor in Gent.

Voor het nieuwe kantoor vond Paycover onderdak in de voormalige havenloodsen van Gentse scheepsherstellers. Deze werden in het kader van de herbestemming van de Gentse voorhaven volledig gerenoveerd. “Ondanks de digitalisering vinden wij persoonlijke service en nabijheid, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers, bijzonder belangrijk. De keuze voor Gent was voor ons dus een logische keuze”, aldus Bruno Velghe van Paycover.

Als jarenlange klant deed Paycover ook voor de inrichting van hun nieuwe kantoor een beroep op Inofec. Samen met onze projectadviseur werd er gezocht naar de beste meubelen, met steeds de nodige aandacht voor vormgeving, comfort en functionaliteit.

Wie binnentreedt bij Paycover, valt meteen met de deur in huis. Letterlijk! Je krijgt er onmiddelijk zicht op de werkvloer met stijlvolle Square benchwerkplekken en bijpassende opzetwanden. Deze benchwerkplekken kregen een volle wang, waardoor ze extra strak ogen. De keuze voor de square meubellijn, exclusief bij Inofec verkrijgbaar, zorgt ervoor dat het volledige kantoor als één esthetisch geheel van benchwerkplekken, bureaus en vergadertafels ingericht kon worden.

Onder elk bureau werd een Praktika ladeblok gerold, zodat elke werknemer over wat persoonlijke opbergruimte beschikt. Geen enkele werkplek is compleet zonder een ergonomische – en liefst ook mooie – bureaustoel. De Violle bureaustoel zorgt ervoor dat bij Paycover elke dagdagelijkse taak in alle comfort uitgevoerd kan worden.

Om voldoende opslagruimte te voorzien voor alle documenten, werd er op de benedenverdieping een kastenwand geplaatst met hoge witte Trend roldeurkasten. Op de verdieping werd ook nog een heuse archiefruimte ingericht met dezelfde kasten, zij het deze keer in zwarte uitvoering.

Gezien communicatie zeer belangrijk is, werden er bij Paycover verschillende locaties voorzien om zowel intern als met bezoekers te vergaderen. Zo vind je er op het gelijkvloers een imposante, op maat gemaakte vergadertafel, vergezeld van de bekende About A Chair 22 stoelen van het gerenomeerde Deense designmerk HAY. Diezelfde vergaderstoelen zijn ook op de verdieping terug te vinden aan de diverse Square vergadertafels. Daarnaast werden deze kuipstoelen ook bij het individuele bureau en de occasionele werkplaats geplaatst, zodat ook hier klanten en collega’s plaats kunnen nemen voor comfortabel overleg.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

6 + 11 =