Residentie RH

Residentie RH

– samenwerking met Justien Lescouhier –

De meesten kennen Inofec natuurlijk van het ruime assortiment kantoormeubelen. Logisch ook, gezien het woord letterlijk in ons logo staat. Inofec gaat echter veel verder dan enkel kantoormeubilair. Dat ons gamma zéér uitgebreid is, werd nog maar eens duidelijk toen Interieurarchitecte Justien Lescouhier kwam aankloppen in haar zoektocht naar het juiste meubilair voor de inrichting van een residentiële woning.

“Net omdat een totaalconcept tot in de diepste details moet kloppen is Inofec voor mij een goede partner om ook het maximum uit het los meubilair te halen binnen een concept.”, aldus Justien Lescouhier. “Samen met één van hun medewerkers brainstormen we telkens opnieuw naar het beste resultaat. Hun aanbod en mogelijkheden binnen het los meubilair gaat heel ver en dat maakt het voor mij dubbel zo interessant.”

De leefruimte van deze woning in het West-Vlaamse Ardooie vormt een grote, open ruimte waarin de keuken, eethoek in zithoek in elkaar overvloeien. Elk van deze zone’s werd voorzien van meubilair van Inofec. Zo werden er in de keuken zes Lago barkrukken geplaatst. Deze krijgen een extra stijlvolle uitstraling door de combinatie van het zwarte frame met een grijze mélange stoffering.

Diezelfde kleuren zijn ook terug te vinden in de eethoek. Hier zorgen acht Chagall armstoelen en een zwarte Veneto tafel met lichte houtstructuur er voor dat elk etentje, zowel met het gezin als met bezoek, uiterst comfortabel verloopt.

In de zithoek wordt het zwarte houtelement niet alleen vertegenwoordigd door de strakke haardwand, maar ook door de Plato salontafel en een Teri bijzettafel. In deze zone zorgt een petrol-kleurige Falco fauteuil voor een leuk, flexibel element. Als finishing touch werd de zithoek extra gezellig gemaakt met enkele petrol-kleurige sierkussens, die samen met de fauteuil subtiel wat kleur in het interieur brengen zonder te overheersen.

Wie is Justien Lescouhier?

Als interieurarchitecte vind Justien het zeer belangrijk om zoveel mogelijk harmonie te creeëren in haar concepten binnen woningen of bedrijven. Alles moet kloppen, tot in de diepste details en dat volledig naar wens en behoefte van de klant. Doordachte zichtassen, belijning en materiaalkeuzes zijn hierbij the key to success. Een interieur dat ingericht werd door Justien Lescouhier vertaalt de manier van leven van de gebruikers.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

14 + 6 =