Sint-Rembert

Scholengroep Sint-Rembert

– Torhout –

 

Terwijl afstandsonderwijs hoogtij viert, zitten ze bij scholengroep Sint-Rembert ook in de schoolgebouwen niet stil. Na de paasvakantie nemen de Oefenschool Torhout, Middenschool Sint-Rembert en hun algemene diensten namelijk intrek in een volledig nieuwe vleugel. De ruimtes voor de algemene diensten werden door Inofec ingericht.

Om een scholengroep met zeven secundaire scholen, vijftien basisscholen, een centrum voor leerlingbegeleiding, voor- en buitenschoolse opvang en een internaat te besturen, is er natuurlijk heel wat overleg nodig. Daarom werden verschillende vergaderruimtes voorzien, telkens met hun eigen twist maar steeds met dezelfde blauw-witte inrichting.

Zo is er een vergaderzaal met een Veneto vergadertafel voor 12 personen, maar ook een kleinere vergaderzaal voor 8 personen. In deze laatste gebeuren de vergaderingen trouwens aan een zit-sta vergadertafel, waardoor er zowel zittend als staand vergaderd kan worden. Beide vergaderzalen werden voorzien van de polyvalente Noom stoel met slede onderstel.

De grote blikvanger is echter de boardroom op de bovenste verdieping. Deze vergaderzaal werd voorzien van een imposante I-meet vergadertafel die plaats biedt aan maar liefst 36 personen! Deze kunnen plaatsnemen in de comfortabele About a Chair vergaderstoelen van het Deense designmerk HAY.

Niets houdt de medewerkers natuurlijk tegen om voor een informeel overleg even plaats te nemen op de unieke patio. Hier kunnen ze in buitenlucht plaatsnemen op één van de stijlvolle barkrukken van het Italiaanse designmerk Emu. Deze zijn ook terug te vinden op het dakterras, waar barkrukken en -tafels gecombineerd worden met Riviera stoelen en tafels van normale hoogte. Er werden ook twee lounge-sets van dezelfde meubellijn voorzien.

Op het dakterras zullen wellicht heel wat zomerse middagpauzes doorgebracht worden, want het grenst aan de eetzaal voor de medewerkers. Deze werd gezellig ingericht met hoge en lage tafels en bijhorende Com stoelen. Er werd ook een lounge-hoek met o.a. Fan fauteuils voorzien, die voor een extra gezellige touch zorgt.

Er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Dit gebeurt steevast aan onze individuele Ergo zit-sta tafels en Ergo zit-sta benchwerkplekken. In het directiekantoor werd er zelfs gekozen voor een indrukwekkend Scenarios zit-sta hoekbureau. Hier werden ook drie Chic fauteuils geplaatst, die extra warmte in de ruimte brengen en de ideale locatie bieden voor een vergadering in beperkt gezelschap.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

14 + 3 =