Stadhuis Menen

Stadhuis Menen

– Samenwerking met Interieurburo Claeys & Verbeke –

Het historische stadhuis van Menen kent zijn oorsprong in de achttiende eeuw. Dankzij de verbouwing werd er een uitbreiding van de administratieve ruimtes gerealiseerd binnen de grenzen van de historisch gegroeide architectonische eenheid. Samen met heel wat ander soft seating meubilair zorgde Inofec ook voor een imposante wachtopstelling in de gerenoveerde ontvangstruimte.

Els Verkbeke van Interieurburo Claeys & Verbeke nam bij de renovatie het interieur voor haar rekening. Ze maakte een gedetailleerd ontwerp en kwam bij Inofec aankloppen in haar zoektocht naar het juiste meubilair om haar visie te realiseren. Samen met Els en op basis van haar intekening, zochten onze interieurexperts naar de meubelen en opstellingen die aan alle wensen voldeden, zonder het budget uit het oog te verliezen. Nadien zorgde een bezoek met de projectverantwoordelijken van Stad Menen voor de definitieve handdruk voor de bestelling.

Eyecatcher van formaat
Elke inwoner van Menen die nu binnentreedt in het stadhuis, zal ongetwijfeld kennismaken met de prachtige eyecatcher als resultaat van deze samenwerking. De unieke opstelling van wachtbanken in de imposante ontvangstruimte werd helemaal op maat gemaakt en past perfect bij de uitmuntende architectuur. Samen met één van onze trouwe leveranciers zorgden we ervoor dat dit pronkstuk er kon komen. We realiseerden de wachtopstelling helemaal zoals interieurburo Claeys & Verbeke voor ogen had qua afmeting, kleur en zelfs het type stoffering.

Wie is interieurburo Claeys & Verbeke?

Interieurburo Claeys & Verbeke biedt totaaloplossingen voor private interieurinrichtingen, winkelinrichtingen en zelfs kantoorinrichting. Ze staan in voor een totale begeleiding van uw project, vanaf het ontwerp tot en met de volledige uitvoering & coördinatie. Interieurburo Claeys & Verbeke werkt uiterst klantgericht vanuit de behoeften van de klant en creëert zo een op maat gemaakte oplossing voor iedere interieurinrichting.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 10 =