Stagobel

Gezellig lunchen bij Stagobel

– Samenwerking met A-Design creations –

 

De lunchruimte van Stagobel, exclusief invoerder van gerenommeerde elektrische installatiematerialen, kreeg recent een grondige makeover. Het bedrijf schakelde hiervoor Sarah Vercruysse van A-Design Creations in, die op haar beurt bij Inofec terechtkwam voor het juiste meubilair.

Na het opstarten van de samenwerking tussen Stagobel en A-Design volgde er al snel een bezoek aan onze showroom. Sarah trok er op ontdekking doorheen 3.500 m2 kantoormeubilair. Meteen vielen enkele producten op die perfect bij de nieuwe inrichting van Stagobel zouden passen. Wij zorgden voor de nodige offertes en kleurstalen, waarna Sarah hiermee naar de klant kon gaan. Zo kon er ter plaatse beslist worden welke kleuren en stofferingen het beste pasten.

Er werd uiteindelijk gekozen voor een mix van vaste en flexibele opstellingen. Zo werden er twee rijen met op maat gemaakte treinbanken geplaatst, die op een stijlvolle manier extra gezelligheid in de ruimte brengen. Voor de tafels viel de keuze op de al even stijlvolle Spinner tafels. Deze werden volledig in het zwart uitgevoerd met een speciaal Fenix topblad. De Kicca one stoelen in groen en rood brengen tenslotte kleur in de ruimte en zijn bovendien héél onderhoudsvriendelijk.

Het resultaat is een frisse, lichtrijke lunchruimte waar de werknemers van Stagobel met veel plezier hun middagpauze doorbrengen!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

12 + 12 =