Studieburo Goegebeur

Studieburo Goegebeur

– Aalter –

Studieburo Goegebeur vindt zijn oorsprong vlak na de oorlog, toen veel vernielde straten hersteld moesten worden. Jaar na jaar vergrootte met het aantal opdrachten ook het team en de expertise. In juni 2021 verhuisde Studiebureau Goegebeur, met ondertussen 3 generaties van ervaring en knowhow, naar een nieuw pand in Aalter. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is er nu een betere en snellere bereikbaarheid naar hun partners en werven.

Tijdens hun zoektocht naar een partner voor het kantoormeubilair in hun nieuwe pand, bracht Studieburo Goegebeur ook een bezoek aan de showroom van Inofec. Na een uitgebreide rondleiding en kennismaking met ons gamma, werden alle noden en wensen uitvoerig besproken. Zo bleek ergonomie zeer belangrijk te zijn, met een nadruk op het zit-sta werken. Verder was ook de oppervlakte van elke werkplek iets waar rekening mee moest worden gehouden en bleek een subtiele afscheiding tussen bezoekers en het landschapskantoor ook op de wensenlijst te staan. Onze projectadviseurs en in-house 3D tekenaar gingen met alle eisen aan de slag om een mooi eerste voorstel op papier te zetten. Nadien volgden nog heel wat aanpassingen om het ontwerp te fine-tunen tot het 100% aansloot bij alle wensen van de klant.

Ergonomie als centraal aandachtspunt

Gezien ergonomie echt wel centraal stond, werd gekozen voor onze Ergo zit-sta werkplekken. Deze zijn elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor zittend en staand werken perfect gecombineerd kunnen worden. Dankzij de Camiro bureaustoelen gebeurt dat zittend werken trouwens in alle comfort.

Natuurlijk maakt ook de akoestiek deel uit van een ergonomisch geoptimaliseerde werkomgeving. Daarom werden er tussen elk bureau blauwe opzetwanden voorzien, in combinatie met een imposante kastenwand van stijlvolle zwarte Twinn kasten met akoestische schuifdeuren. Deze laatste zorgen niet alleen voor heel wat opbergruimte, maar ook voor extra akoestische demping dankzij de geperforeerde schuifdeuren met akoestische mousse.

De wanden tussen de verschillende bureau-eilanden werden dan weer voorzien van blauwe akoestische panelen, die zo niet alleen extra geluidsdemping met zich meebrengen, maar meteen ook wat extra kleur toevoegen aan de inrichting.

Meetings met een eye-catcher
Dé eye-catcher bij Studieburo Gogebeur vinden we echter niet terug in het landschapskantoor. Meetings kunnen er namelijk doorgaan in een aparte meetingruimte met de prachtige Power vergaderopstelling. Deze vergadermodule verbindt een vergadertafel op stahoogte met een scherm dat voor tal van meetings gebruikt kan worden. Dankzij de vier comfortabele Efit barkrukken met blauwe stoffering gebeurt elke vergadering er gegarandeerd in het hoogste comfort.

Dat de implementatie van de Power meeting-opstelling een schot in de roos was, bewijst het feit dat deze ook in de nieuwe inrichting van hun kantoor in Ninove geïmplementeerd zal worden. Inderdaad, je raadt het al: ook het kantoor van Ninove zal dus binnenkort een complete make-over ondergaan. Na de succesvolle samenwerking voor Aalter zal ook daar opnieuw met Inofec samengewerkt worden. Daarbij zal dezelfde stijl gehanteerd worden en zullen naast de Power opstelling ook andere favoriete meubelstukken – zoals de Ergo zit-sta tafels en de akoestische Twinn-kasten – terugkeren.

Zelf ook op zoek naar een partner voor de make-over van jouw kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

13 + 13 =