Suit Up

Suit Up

– Breda, NL –

 

Suit Up maakt moderne bedrijfskleding collecties voor bedrijven die modieus voor de dag willen komen. Vanwege bestaande contacten tussen medewerkers van Suit Up en Inofec was de keuze snel gemaakt om een samenwerking aan te gaan.

Een architect was in de arm genomen met een fantatisch ontwerp als resultaat. Inofec mocht aan de slag voor de werkplekken, eikentafels en gave barkrukken van Hay. We zijn gestart met het inventariseren van de benodige werkplekken, vergaderruimtes en zithoeken waar gebeld kan worden.

In de verschillende ruimtes heeft Inofec slingerverstelbare dubbele werkplekken geplaatst. Dit in combinatie met de bureaustoel LightUp, akoestische schermen en kabelmanagement. Voor de vergaderruimte is gekozen voor de Fan vergaderstoel.

Inofec kijkt trots terug op een leuk project met een super eindresultaat. Suit Up is met de nieuwe locatie in Breda, klaar voor de verdere groei.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

2 + 5 =