’t Veer

’t Veer

– Inrichting op maat –

Maatwerkbedrijf ’t Veer startte in 1984 als beschutte werkplaats van het Psychiatrisch Centrum Menen om enkele mensen met een beperking werk te geven. In de loop der jaren groeide het bedrijf en steeg het aantal werknemers tot 600! Vandaag beschikt ’t Veer over grote productieruimtes in Menen en vergroot het ook stap voor stap zijn enclavewerking, waarbij medewerkers de opdracht ter plaatse in bedrijven uitvoeren.

De eyecatcher bij ’t Veer is de kantine, waar er gekozen werd voor oranje en groene Sting stoelen die voor een kleurrijke ruimte zorgen. Deze Sting stoelen werden aan witte Univers kantinetafels geplaatst. In de kantine vinden we ook enkele Square statafels terug met Vega barkrukken.

In de vergaderzaal werd gekozen voor Square tafels die in vergaderopstelling gezet werden, voorzien van de nodige fliptops om vakkundig alle kabels weg te werken. De vergaderingen zullen trouwens uiterst comfortabel kunnen verlopen dankzij de Bit vergaderstoelen. Ook voor een kleine extra vergaderruimte viel de keuze op de Bit vergaderstoelen in combinatie met Square tafels.

Ook in het landschapsbureau vinden we opnieuw de Square meubellijn terug, deze keer in de vorm van Square benchwerkplekken die tevens voorzien werden van het nodige kabelmanagement, evenals antraciete opzetwanden om de verschillende werkplekken af te bakenen. De medewerkers die achter deze bureau’s plaatsnemen zullen comfortabel hun werkdag kunnen doorbrengen dankzij de ergonomische Raya bureaustoelen. Om extra opbergruimte te creëeren werd het landschapsbureau van hoge en middelhoge Trend roldeurkasten voorzien. Bij elke werkplaats werd tot slot ook nog een Praktika ladeblok geplaatst.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

1 + 10 =