Tilburg University

Tilburg University

– Nederland –

 

Tilburg University is een instelling van bijzonder onderwijs. De universiteit telt ongeveer 12.000 studenten en is verdeeld over zes faculteiten. Vanaf september 2018 wordt de campus van Tilburg University verrijkt met een nieuw onderwijsgebouw. Een eigentijds gebouw met alle moderne faciliteiten, dat volledig past in de stijl en architectuur van de campus. De naam van het nieuwe gebouw is Cube. Cube voorziet in zo’n 1.000 extra studentenwerkplekken en biedt innovatieve onderwijs- en toetsingsvormen.

In samenwerking met Vorm Bouw uit Papendrecht hebben wij een deel van de inrichting van het nieuwe pand verzorgd, waaronder het auditorium dat plaats biedt aan 600 studenten. Daarnaast hebben we ook met meubilair voor de zelfstudiewerkplekken, collegezalen en vergader- en ontspanningsruimtes geleverd.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

13 + 1 =