Toporama

Toporama

– Landmeetbureau –

In 2015 richtte beëdigd landmeter-expert Pieter Bovijn het landmeetbureau Toporama op. In 2020 kwam ook Jan Vervacke mee aan het roer te staan van de onderneming. Door de groei van de voorbije jaren ging Toporama op zoek naar een nieuwe uitvalsbasis, die ze in Kanegem vonden op enkele honderden meters van hun oude kantoren. Gezien dit slechts 5 minuten van onze Inofec-site verwijderd is, belandden ze al snel in onze showroom voor een bezoek.

Met de gedetailleerde grondplannen als leidraad werd de showroom doorkruist om het passende meubilair, inclusief de kleuren en afmetingen uit te stippelen. De keuzes waren vlot gemaakt, want eigenlijk waren alle keuzes na één bezoek al gemaakt. Samen met de offerte ontving Toporama na het bezoek ook nog enkele 3D-beelden van hoe het eindresultaat eruit zou gaan zien. Na wat finetunen kon alles in bestelling gaan.

Het eindresultaat is echt een uniek plaatje, ondanks dat er voor heel wat “standaard” meubilair werd gekozen, zoals onze budgetvriendelijke maar hedendaagse Square meubelreeks. In het landschapskantoor vinden we deze terug in de vorm van ruime benchwerkplekken, volledig afgewerkt met bijhorende ladeblokken en comfortabele Yanos bureaustoelen. Ook alle individuele bureaus komen uit de Square reeks. Deze kregen volle wangen en een frontpaneel tot aan de grond. In het kantoor van zaakvoerder Pieter Bovijn werd gekozen voor een zwarte uitvoering, die een perfecte combinatie vormt met de zwarte Square vergadertafel die we hier ook terugvinden.

Om projecten te bespreken werd er een ruime vergaderzaal voorzien. Hier vangt de imposante Laos vergadertafel met uniek onderstel meteen de aandacht. Acht groene en poederroze Girona stoelen brengen wat extra kleur in de ruimte en zorgen er tegelijk voor dat iedere meeting in alle comfort kan doorgaan.

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

11 + 12 =