TVH – The Hub

The Hub

– TVH –

Eind maart 2022 opende TVH, wereldspeler op vlak van onderdelen voor heftrucks, industriële voertuigen en bouw- en landbouwmachines, officieel de deuren van haar splinternieuwe hoofdkantoor ‘The Hub’. Het 13.000 m² grootte gebouw telt vier verdiepingen die comfort, ergonomie en efficiëntie perfect met elkaar combineren. Dankzij de jarenlange samenwerking – TVH was één van de eerste klanten van Inofec – werd ook nu opnieuw vertrouwd op de expertise van Inofec om het passende meubilair te vinden.

“Omdat we elkaar zo goed kennen, kunnen we zeer kort op de bal spelen bij vragen, en ook specifieke wensen voor kantoormeubilair op maat van medewerkers invullen. Ook het opmaken van offertes verloopt altijd erg vlot. Onze contactpersonen bij TVH appreciëren ons breed en modern assortiment van kantoormeubilair, onze inzet van eigen leverings- en montageploegen en de nazorg die we bieden.”, aldus Sharon Speeckaert, zaakvoerdster van Inofec.

Modern, duurzaam en ergonomisch

Bij de kantoorinrichting van het nieuwe bedrijfspand wou het TVH-management alle registers opentrekken om een ze aantrekkelijk en comfortabel mogelijke werkomgeving te creëren voor haar medewerkers. “Tijdens verkennende gesprekken was het voor ons snel duidelijk dat TVH zichzelf op de kaart wou zetten als moderne en duurzame werkplek” geeft Sharon aan. “Met een prachtig auditorium, bedrijfsrestaurant, landschaps- en individuele kantoren en een mix van verschillende types vergaderzalen was het binnen ons Inofec-team alle hens aan dek om alle noden en wensen zo goed mogelijk in te vullen. We zijn erin geslaagd om via ons assortiment een huiselijke en warme sfeer te koppelen aan een ergonomisch ingerichte kantooromgeving.

In het gebouw werden landschapskantoren opgesplitst in compartimenten waar maximaal 6 collega’s samenzitten. Dit zorgt voor de nodige rust op de werkvloer. Voor vergaderingen hebben medewerkers de keuze uit verschillende vergaderruimtetypes, gaande van stille werkplekken, concentratiewerkplekken, flexplekken tot zogenaamde skyboxen (of akoestische zitboxen). In die laatste ruimtes hebben gebruikers trouwens de keuze tussen zittend of staand vergaderen. Er werden zelfs patio’s voorzien zodat vergaderingen bij mooi weer ook buiten door kunnen gaan!”

Uniek bedrijfsrestaurant met terras
Het nieuwe bedrijfsrestaurant is een van de vele pareltjes in het nieuwe kantoorgebouw van TVH. “Het restaurant is veel meer dan louter een plek om ’s middags te lunchen” legt Sharon uit. “We hebben mee een inspanning geleverd om van het restaurant een echte verbindingsplek te maken. Tijdens een doordeweekse werkdag kunnen medewerkers hier terecht om in alle rust en discretie te vergaderen. Bovendien is er een uniek binnenterras, met een honderdtal beschikbare plaatsen om buiten te lunchen. Er zijn zelfs twee outdoor vergaderzalen beschikbaar. Op zonnige lente- en zomerdagen maken de TVH-medewerkers hier dankbaar gebruik van!”

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

1 + 13 =