Van Agtmaal

Van Agtmaal

– Oudenbosch, NL –

 

Aannemersbedrijf Van Agtmaal, gevestigd in Oudenbosch, besloot hun bestaande kantoor te verbouwen en opnieuw in te richten. Het bedrijf was al een aantal jaren een gewaardeerde klant van Inofec en zo benaderde ze ons met de vraag of wij mee konden denken over de inrichting, het meubilair en de kleursamenstelling.

In samenspraak met Van Agtmaal is er gekozen voor zit/sta werkplekken. De actievere werkhouding komt de gezondheid van de medewerkers ten goede. De werkplekken zijn aangevuld met vaste bureautafels voor de werkmaterialen. Verder hebben we kasten, akoestische scheidingswanden, monitorarmen en twee directiekamers geleverd. Voor de kleursamenstelling zijn we door onze showroom in Roosendaal gelopen. Zo hebben we de uiteindelijke kleuren gekozen, die een huiselijke sfeer creëren.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

13 + 10 =