Velektro

Velektro

– Waregem –

Velektro is dé partner bij uitstek voor residentiële technieken in en rond de woning. Ze zorgen voor domotica, verlichting, camera’s, videofonie, alarmsystemen, ventilatie, airco… Hun nieuwe uitvalsbasis in Waregem werd dan ook een paradepaardje waarin al deze technieken met verve geïmplementeerd werden.

Natuurlijk moest deze nieuwe uitvalsbasis ook voorzien worden van passend meubilair. Na recent bij hetzelfde project actief te zijn, kwamen ze al snel bij Inofec terecht. Tijdens een bezoek aan de showroom werden alle plannen en mogelijkheden uitvoerig besproken. Hierna volgde een intekening met 3D-renders en werden de definitieve keuzes gemaakt.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime ontvangstruimte met een Point balie, een Veneto statafel en Lilly barkrukken in diverse kleuren. Die laatste kunnen niet alleen gebruikt worden om klanten te ontvangen, maar ook om de werkweek samen met de collega’s af te sluiten.

Omdat Velektro innovatie hoog in het vaandel draagt, werd de eerste verdieping niet alleen voorzien van alle mogelijke technieken, maar ook van ergonomisch kantoormeubilair. Elke werkplek bestaat uit een elektrisch verstelbaar Ergo zit-sta bureau en een ergonomische Camiro bureaustoel. Enkele Trend roldeurkasten zorgen voor voldoende opbergruimte en scheiden de werkplekken tegelijk van de wandelgang. Deze verdieping zal verhuurd worden en vormt dankzij de hoogwaardige en ergonomische inrichting een ideale werkomgeving voor elk bedrijf.
Helemaal bovenin vinden we het kloppende hart van Velektro terug. Daar zorgen twee statige Elite hoekbureaus voor de statige werkplek van de zaakvoerders. Ook zij maken gebruik van de ergonomische Camiro bureaustoelen. Een dubbelzijdige kastenwand van dezelfde reeks als de hoekbureaus zorgt voor enige afscheiding én voor extra opbergruimte.

Vergaderingen kunnen doorgaan in de vergaderruimte met glazen wanden, waar een ronde Wacko vergadertafel ruimte biedt voor zes personen. Deze kunnen elke vergadering in ultiem comfort doorbrengen dankzij de Chagall armstoelen. Kortom, de nieuwe inrichting bij Velektro is een stijlvol totaalplaatje waar we trots op zijn!

Zelf ook op zoek naar een partner voor uw kantoor-, school- of polyvalent meubilair? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

7 + 2 =