Vlaemynck Business Center

Vlaemynck Business Center

– Tielt –

Het Vlaemynck Business Center (VBC) is het zakelijk centrum in het West-Vlaamse Tielt. Het VBC is qua architectuur en concept een schot in de roos en biedt momenteel onderdak aan ruim 23 bedrijven uit verschillende sectoren. Door de centrale ligging, tussen de 3 autosnelwegen; E40, E17 en E403, is het VBC makkelijk te bereiken voor wie uit Oost- of West-Vlaanderen komt.

Totaal project met volledig ingerichte kantoren

Dit modern vormgegeven gebouw – dat de Crestron EMEA Commercial Integratie Awards voor licht -en energie verbruik en controle en automatisering van het gebruik van de vergaderzalen won – biedt volledig ingerichte kantoren aan die qua ‘look & feel’ helemaal op elkaar zijn afgestemd. De design bureaus, vergadertafels, kantoorkasten, stoelen en verlichting…, alle elementen uit het interieur en exterieur komen samen in een unieke architecturale parel.

Bij de aanvang van dit project en diens inrichting, werd er speciale aandacht besteed aan de functionele vereisten die moderne bedrijven benutten: Alle ruimtes zijn voorzien van comfortabele bureaustoelen en bureautafels, zijn uitgerust met akoestische oplossingen, correcte belichting, Wi-Fi, een centraal communicatiesysteem, enz. Bedrijven die in het VBC gevestigd zijn krijgen toegang tot een brede waaier aan gedeelde faciliteiten zoals gemeenschappelijke vergaderzalen, kopie- en faxmachines, printers, internet, catering, onderhoud,…

(In)formeel vergaderen

Het VBC heeft 8 vergaderzalen ter beschikking die voorzien zijn van alle moderne comfort, waaronder o.a. Wi-Fi, een tv-scherm of projector met projectiescherm en comfortabele vergaderstoelen. Bedrijven die buiten het VBC gevestigd zijn kunnen een vergaderzaal huren voor een halve dag, volledige dag of per uur en dit aan zeer democratische prijzen.

Ook voor wie als freelancer, ondernemer of bediende een tijdelijke kantoorruimte wenst te gebruiken biedt het VBC aangepaste oplossingen. Zo is er de “CO HUB”, een stille en flexibele werkplaats waar er in een aangename en professionele omgeving onafhankelijk gewerkt kan worden. Coworking bevordert de creatieve kruisbestuiving tussen bedrijven en individuen en draagt bij aan het ontstaan van nieuwe ideeën, opportuniteiten en samenwerkingsverbanden. Een coworking hub is een flexibele, efficiënte en file-vrije oplossing die bruikbaar is als hoofdzetel, extra bureau of satellietvestiging. Handig!

Lekkere hap

Bij vergaderen hoort uiteraard ook lekker eten en drinken. Zaken doen bij een lekkere hap, is in Vlaanderen een belangrijk cultureel component. Bij de plannen van het VBC werd er veel aandacht besteed aan die gedachte. In de virtuele wereld van vandaag is de nood aan fysieke ontmoetingen sterker dan ooit. Het Inofec Kaffee biedt daar een antwoord op. Het is een plek om te netwerken en op een informele manier elkaar te ontmoeten. Inmiddels is het Inofec Kaffee dé ontmoetingsplaats bij uitstek geworden voor de mensen die er werken, op bezoek zijn of even nood hebben aan ontspanning. Bovendien vormt het Inofec Kaffee het kloppend hart waar sociale- en business contacten een ondernemersdynamiek op gang brengen.

Iedere middag van de werkweek worden er dagverse lunches geserveerd in een trendy kader. Het moderne interieur wordt gekenmerkt door slanke witte tafeltjes en stoeltjes die perfect bij de strakke uitstraling van het gebouw passen. Het Inofec Kaffee is elke weekdag open van 11.30u. tot 14.00u. en biedt ruimte aan zeventig couverts. Het Inofec Kaffee kan ook in ‘vergadermodus’ worden geplaatst, wat resulteert in 100 zitplaatsen, ideaal voor grote evenementen. Opgelet! Het is verstandig om vooraf te reserveren. Zo bent u zeker van een van een plaatsje. Reserveren kan eenvoudig via de website van het VBC.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

14 + 3 =