Vlaemynck

Vlaemynck

– Poperinge –

De samenwerking tussen Group Vlaemynck en Inofec gaat al meer dan een decennium terug. Van bij de opening van het Vlaemynck Business Center was Inofec erbij voor de aankleding van zowel het restaurant (met bijpassende naam ‘Inofec Kaffee’) als de kantoren, waaronder ook het vastgoedkantoor van Vlaemynck.

Intussen breidt het Vlaemynck kantorennetwerk zich uit in Vlaanderen en is Inofec trots om mee te werken aan de
inrichting hiervan. Samen met Goethals Interieur en standenbouw uit Tielt werd het nieuwe kantoor in Poperinge recent voorzien van een warme en hedendaagse inrichting. Stijlvol meubilair en maatwerk gaan hier hand in hand.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

10 + 3 =