VMD Koster groep

VMD Koster groep

– Alphen aan den Rijn, NL –

 

VMD Koster Groep is een groot adviesbedrijf op het gebied van risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Na de fusie tussen VMDeerenberg en Koster heeft Inofec het verzoek gekregen het kantoorpand van VMD Koster Groep in te richten. Dit kantoorpand staat in Alphen aan den Rijn (NL).

De keuze van de klant is hierbij gevallen op de bureautafels InoSquare in wit-wit gecombineerd met akoestische opzetwanden van Dutchcreen in de kleur zilver. De medewerkers maken gebruik van de bureaustoel Yanos, een kwaliteitsbureaustoel die voldoet aan de ergonomische normen. Ook in de vergaderruimtes is gekozen voor InoSquare tafels, de statafels gecombineerd met de Sensi barkrukken en de lage tafels met de vergaderstoelen Fan. Het directiekantoor is ingericht met de directielijn InoEnosi.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

9 + 9 =