VOKA Brussel

VOKA Brussel

– Dynamisch werken –

Dynamische werkplekken nodigen mensen uit en motiveren hen om meer en vaker te staan en te bewegen. Daardoor zijn gebruikers productiever, gezonder en hebben ze meer plezier in hun werk, en dat hebben ze bij VOKA Brussel goed begrepen. De studiedienst kreeg er onlangs een volledige make-over waarbij volop gefocust werd op het dynamisch werken.

Een aantal jaar geleden verhuisde de studiedienst van VOKA van Antwerpen naar Brussel. Eind vorig jaar viel de beslissing om deze afdeling, waar de medewerkers het grootste deel van de werkdag zittend doorbrengen, te onderwerpen aan een volledige make-over. Het was snel duidelijk dat men zich bij VOKA wou toespitsen op het idee van meer beweging op de werkvloer. Met die insteek trok Inofec naar de tekentafel, om uiteindelijk een verassend, vernieuwend en out-of-the-box voorstel voor te leggen.

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

7 + 13 =