Zorgi

Zorgi

– Oostkamp –

ZORGI is dé specialist in IT-oplossingen voor de zorgsector. Ze ondersteunen ziekenhuizen in hun digitale transformatie door oplossingen aan te bieden voor alle stappen van de ziekenhuiszorgketen. Het kantoor in Oostkamp onderging de voorbije jaren een grondige renovatie.
Eind 2019 kwam ZORGI aankloppen bij Inofec voor de totale renovatie van hun refter. Gezien dit meer omvatte dan enkel het meubilair werd met Lambrecht Decoratie ook één van onze professionele partners ingeschakeld. Samen met ZORGI, Lambrecht Decoratie en onze eigen projectadviseurs werd bekeken wat de noden, wensen en stijlvoorkeuren waren en hoe deze optimaal ingevuld konden worden. Het resultaat werd een prachtig totaalplaatje waarbij flexibilteit centraal staat. Zo werd er een gezellige zithoek gecreëerd met Chic loungestoelen en bijhorende poefjes. Alle lage tafels zijn eenvoudig te verplaatsen doorheen de ruimte, net als de onderhoudsvriendelijke en stijlvolle Wing stoelen, die bovendien ook stapelbaar zijn. Deze stoelen werden voorzien van een geïntegreerd zitkussen om de middagpauzes extra comfortabel te maken. Aan de op maat gemaakte kitchenette, een realisatie van onze maatwerkpartner Vandemaele Interieur, en de sta-tafel vinden we de About a Stool barkrukken van Hay terug. Verder werden er ook enkele vaste zitbanken voorzien, die uiterst comfortabel zijn en perfect passen binnen de stijl van de ruimte. De Akoestiek werd extra geoptimaliseerd met akoestische wandpanelen die subtiel doorheen de ruimte verspreid gemonteerd werden. Prachtige prints op de muur, de juiste verlichting en een unieke vloerbekleding van Lambrecht Decoratie maken de ruimte helemaal af.
De afgewerkte refter werd met veel enthousiasme onthaald, waardoor ZORGI bij de totaalrenovatie van de tweede verdieping opnieuw met Inofec en Lambrecht Decoratie wou samenwerken. Tijdens een uitgebreid gesprek werd alles opnieuw uitvoerig besproken, gezien de volledige verdieping van 0 ingericht moest worden. Zelfs de verschillende ruimtes lagen nog niet vast. ZORGI legde hun toekomstplannen voor en samen metLambrecht Decoratie gingen wij aan de slag om een voorstel te maken dat het beste bij deze toekomstplannen aansloot. Zo werd er voorgesteld om met diverse vergaderruimtes te werken van verschillende groottes, werd het aantal werkplaatsen bestudeerd, werd er een combinatie gemaakt van vaste en elektrisch verstelbare werkplekken, werd er gekozen door glazen wanden voor extra lichtinval… Dit alles werd in een uitgebreid plan gegoten, waarna ook de kleuren en andere stijlkeuzes op punt werden gezet, natuurlijk allemaal binnen het vooropgestelde budget.
Net als de refter leidde de samenwerking met Lambrecht Decoratie ook hier opnieuw tot een prachtig eindresultaat. Maar liefst zeven vergaderruimtes bieden de mogelijkheid om met 4 tot 12 personen te vergaderen. De Veneto vergadertafel bleek hievoor de ideale optie, want deze biedt zowel gewone vergadertafels als sta-tafels, waardoor zowel zittend als staand vergaderd kan worden. Om elke vergadering comfortabel te laten verlopen, werden aan de gewone vergadertafels Girona stoelen geplaatst, terwijl dit aan de sta-tafels Louis barkrukken zijn. De “Pasteur”-vergaderzaal is echter helemaal anders, want hiervoor werd de Smartblock Vergaderhub gebruikt. Smartblock is eigenlijk een vergaderruimte op zich, die je in eender welke ruimte kan plaatsen. Deze biedt plaats aan maximaal 4 personen en is voorzien van een eigen scherm, verlichting, ventilatie, glazen wand en akoestische optimalisatie. De ideale extra vergaderruimte dus! Wist je trouwens dat elke vergaderzaal een eigen naam kreeg? Stuk voor stuk werd gekozen voor namen van personen die een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan de gezondheidszorg.

Ook binnen de landschapskantoren werd heel wat diversiteit voorzien. Zo zijn er niet alleen kantoren met vaste Square werkplekken, maar ook kantoren met elektrisch verstelbare Ergo zit-sta werkplekken. Dankzij een mix van archiefkasten en akoestische plantenbakken en een prachtige Divo zitbank worden de ruimtes visueel opgedeeld. Bovendien werden die akoestische plantenbakken voorzien van exact dezelfde stof als de akoestische opzetwanden, wat tot een mooi geheel leidt. Dit is trouwens niet de enige akoestische optimalisatie, want ook het tapijt en plafond werden met aandacht voor kleur en akoestiek zorgvuldig uitgekozen door Lambrecht Decoratie. Bijhorende prints doorheen de ganse verdieping zorgen ervoor dat het totaalplaatje compleet is.

Prachtig totaalproject met perfecte timing

Gezien dit een totaalrenovatie was waarbij van 0 de volledige ruimte ingericht moest worden, werden vooraf alle datums en deadlines vastgelegd. Omdat de medewerkers van ZORGI tijdelijk thuis en in tijdelijke kantoren moesten werken, was het belangrijk dat alle deadlines zo strikt mogelijk werden opgevolgd. Samen met Lambrecht Decoratie slaagden we er in om elke deadline voor 100% te realiseren. Het resultaat is een prachtig totaalplaatje als beloning van een al even prachtige samenwerking.

Zelf ook op zoek naar een partner voor het meubilair van jouw nieuwe kantoor? Neem dan contact op via info@inofec.be, bel naar 056 61 52 04 of breng een bezoek aan onze showroom in Tielt!

Laat ook uw kantoor herinrichten door Inofec!

Al meer dan 25 jaar biedt Inofec kwalitatieve kantoormeubelen aan messcherpe prijzen. Een professionele kantoorinrichting start bij twee belangrijke pijlers: goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en aangenaam zitcomfort. Daarnaast rusten wij uw nieuwe werkplek volledig uit volgens het principe van het nieuwe werken. Wij zorgen namelijk voor de beste ergonomische bureaumeubelen, zoals ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus, maar ook oplossingen voor zowel formele als informele vergaderingen.

Deinsesteenweg 77, 8700 Tielt

056 61 52 04

Geïnspireerd? Contacteer ons!

4 + 4 =